Nye avancerede magnetarmbånd fra Kina er nu i Danmark

Natural Living Int. er netop blevet eneforhandler i Danmark og Sverige af en ny type magnetarmbånd, som kan afhjælpe en lang række sygdomme og skavanker. Magnetarmbåndene, der forhandles under navnet PowerBody Bracelet, består i modsætning til de traditionelle magnetarmbånd på markedet af fire særlige komponenter. De hjælper hver især med til at styrke en lang række af kroppens funktioner.

Magnetarmbånd er kendt for deres evne til at balancere kroppens funktioner. De benyttes professionelt af sportsfolk til at forbedre resultater og af almindelige mennesker, der blot ønsker et mere velafbalanceret helbred eller som lindring mod en sygdom. Eksempelvis benytter flere professionelle golfudøvere magnetarmbånd, til at øge deres fokus og balance med gode resultater til følge.

Unik videreudvikling af det klassiske magnetarmbånd
Nu er en ny type magnetarmbånd kommet på markedet i Danmark og Sverige. PowerBody Bracelet er udviklet i Kina, hvor læren om kroppens energibaner- og funktioner har præget og været fundamentet for lægekunsten i årtusinder. Udover fordelene ved magneterne har armbåndet også tre andre komponenter. Mikkel Oster, der er foredragsholder, professionel hestehvisker og medstifter af virksomheden Natural Living Int., forklarer:

Fire aktive komponenter i hvert armbånd
“Hvert armbånd har fire aktive komponenter i sig, magnet, germanium, far-infrared og Tourmaline. Germanium er smertelindrende, vi har eksempler på, at germanium kan erstatte selv høje morfindoser. Far-infrared er en nyere teknologi hvor infrarød stråling lagres i et medium. Det skaber varme og hjælper på blodcirkulationen. Tourmaline genererer negative ioner, hvilket blandt andet har en positiv effekt på hjernecellernes kommunikation, og derved øger energien i din krop. Det har vist en effekt som forbedret søvn, vægttab og mindre stress, alle disse energier kombineret er med til at give din krop bedre balance, øget styrke og forhøjet energi, samt mange flere fordele vi hele tiden opdager.”

Åke Klasson fra Sverige siger blandt andet:
Jag har varit med om en trafikolycka och fick då en så kallad whiplash och har under de 9 år sedan olyckan provat de flesta alternativ på marknaden för att må bättre. Jag gick på extremt stark medicinering i alla dessa år. Efter att jag började med armbanden har jag under de tre första veckorna helt kommit ifrån mina starka mediciner och tager enbart medicin om jag har jobbat lite för hårdt. Jag vill dessutom tillägga att det har påverkat andra saker som balansen i kroppen, som har blivit lika bra som när man var yngre.

Omfattende dokumentation og positive erfaringer
Effekten af det nye PowerBody Bracelet er dokumenteret i en lang række undersøgelser, og man kan selv med meget simple øvelser tjekke virkningen på egen krop. Mikkel Oster benytter selv PowerBody Bracelet i sit arbejde med heste og mennesker og ligesom så mange andre brugere, har rigtig positive erfaringer med teknologien. En anden bruger er Pjerrot fra Bakken, også kendt som Kurt Flemming, der siger:
“Mine knæ har været ødelagte af mange års sport og optræden, og da en ven gav mig et PowerBody Bracelet var jeg naturligvis skeptisk. Efter ganske kort tid med armbåndet på kunne jeg stå op og gå uden nogen former for smerter i mine knæ.”

Mere naturlig livsstil med Natural Living
Ud over salg af PowerBody Bracelet er Natural Living på vej med andre produkter, foredrag, bøger og workshops med det overordnede formål, at styrke menneskers muligheder for at leve en naturlig livsstil og opnå det de ønsker i livet, uanset hvad.

Se mere på www.naturalliving.se og naturalliving.jetshopmini.se

Læs mere her

1 comment
  1. hej , hvilke af disse armbånd hjælper kun på vægttab og ikke søvn ? og hvordan ?.. er der nogen af dem der hjælper på smerte?. og hvordan?. hvor på nettet kan man købe disse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *