Ny supermesse ser dagens lys

Tiden hvor hvert et lille produkt har sin egen messe er ved at være forbi.

I hvert fald hvis man spørger Michael Schewitsch messearrangør gennem 14 år og ansvarlig for bl.a. Anti-agingmesserne. ” Der er flere og flere messer der har måtte smide håndklædet i ringen – sidst har feminamessen givet op – det kan simpelthen ikke løbe rundt. Der er for mange tilbud hver weekend og der skal altså noget volume til for at det kan betale sig. Det gælder både på udstillersiden og for besøgstallet” siger Michael Schewitsch .

Kigger man på udlandet og særligt vores allernærmeste naboer er tendensen den samme. I Norge har man allerede igennem et par år afholdt en tilsvarende supermesse under navnet ”Health , Fitness, Beauty” med over 300 udstillere og næsten 20.000 besøgende. Antiagingfairscandinavia (AAFS) har taget konsekvensen og derfor taget initiativet til den første supermesse i Danmark inden for skønhed og velvære. Den hedder ”Anti-aging , Fitness, Wellness og Skønhedsmessen 2014” og samler alle respektive industrier, der alle er i voldsom vækst , under et tag.

” Vi har lavet en strategisk alliance med Danish Beauty Award, slået os sammen med Fitnessfestivalen og udvidet med wellness og skønhed siger Michael Schewitsch og fortsætter ” Det giver rigtig god mening da alle segmenter henvender sig til samme målgruppe og sammen står vi alle sammen meget stærkere og publikum får en større og mere helstøbt oplevelse – det er en win-win situation” . Anti-agingbegrebet favner alt det nye inden for restylane, plastikkirugi, privathospitaler botox m.m.. Fitnessdelen omhandler fysisk forebyggelse, de nyeste trends og tendenser inden for udstyr og beklædning, såvel som kost og sundhedsoptimering. Wellness leverer spa og velvære og skønhedsdelen supplerer med de nyeste trends inden for cremer, hår, hud og negle – altså et totaludbud.

Steen Broford fra fagmagasinet Fitnews der er ansvarlig for Fitnessfestivalen mener også det giver god mening:” Fitness dyrkes i dag af mere end 750.000 danskere, der alle har en ting til fælles – et ønske om at have det bedre og se bedre ud, så jeg ser en rigtig god synergi i sammenlægningen og en supermesse af denne kaliber skaber større synlighed og gavner alle parter”.

Den nye supermesse med det lange navn ”Anti-aging,Fitness, Wellness & Skønhed 2014” løber første gang af stabelen den 31. Oktober – 02. November i TAP1 i de gamle Carlsberghaller i København. Se mere på www.antiagingfair.com og www.fitnessfestival.dk.

For mere information henvendelse til
Michael Schewitsch på telefon 70237000 el. 30860068

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *