Ny professionel uddannelse til Indoor Cycling Instruktør

At Work Skolen har netop lanceret en professionel uddannelse til Certificeret og Lægeeksamineret Indoor Cycling Instruktør, og uddannelsen kan tages i både København og Aarhus.

Stor efterspørgsel efter seriøs uddannelse indenfor Indoor Cycling (Spinning)
At Work Skolen har uddannet blandt andet professionelle Fitnessinstruktører og Personlige Trænere i rigtig mange år, og en stor efterspørgsel gør nu, at skolen udvider med en uddannelse indenfor Indoor Cycling, i daglig tale kaldet Spinning.

Vi uddanner årligt hundredevis af personer indenfor fitnessbranchen, og ligeledes mange som har træning som stor interesse, og vi er gentagende gange blevet opfordret til, også at føje en Indoor Cycling instruktøruddannelse til paletten af uddannelser og kurser fortæller Skoleleder Camilla Gregersen og fortsætter; vi er kendte for vores kvalitet og faglighed, og mange har derfor ønsket en uddannelse indenfor dette område, med samme standard som på vores øvrige uddannelser og kurser.

Spinning er kommet for at blive
Spinning har bidt sig godt fast som populær træningsform i Danmark, og dyrkes i fitnesscentre, idrætsforeninger, på virksomheder og mange andre steder og alt tyder på, at træningsformen er kommet for at blive.

Mange træningsformer kommer og går, men Indoor Cycling oplever vi helt klart, er kommet for at blive forklarer Camilla Gregersen, og tilføjer; og vi ser også, at dem som er interesseret i at uddanne sig til instruktører, selv brænder rigtig meget for træningsformen, hvilket jo er det bedste udgangspunkt, når man skal instruere og motivere andre.

Kvalitet og solid dokumentation for instruktøruddannelsen
At Work Skolen har valgt at satse på kvalitet og solid dokumentation, også når det kommer til uddannelsen indenfor spinning.

Skoleleder Camilla Gregersen forklarer: Der findes en række kortere kurser indenfor Indoor Cycling, men vi har valgt at gå seriøst til værks, og tilbyder derfor en uddannelse over 120 lektioner, hvor instruktørerne bliver både certificeret og lægeeksamineret. På den måde sikrer vi dem solid dokumentation for deres kunnen, hvilket vi ved bliver værdsat af såvel instruktørerne selv, som de centre der har Indoor Cycling på programmet.

De første hold på uddannelsen starter i foråret i København og Aarhus, og vi glæder os til at byde de mange Indoor Cycling interesserede velkommen , slutter Camilla Gregersen.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *