Ny portal for handicappede

Vi er to friske og aktive fyre med handicap, som har valgt at opstarte egen virksomhed. Vi har begge muskelsvind og sidder derfor i el–kørestol. Vi tager vores handicap som en udfordring og ikke som en hindring.

Vi uddanner os begge til multimediedesignere i øjeblikket. Derudover har vi begge beskæftiget os med multimedier og informationstilgængelighed for personer med handicap. Vi har et stort kendskab til IT–branchen og "hjælperordnings–branchen", eftersom vi i over ti år har været brugere af hjælperordningen og andet frivilligt arbejde i handicaporganisationer og virksomheder.

Vi har valgt at opstarte vort eget firma ved navn "Handicap–Portalen ApS". Konceptet går ud på, at vi formidler handicaphjælpere til mennesker med handicap via vores "Handicap–Portalen.dk".

Formålet med "Handicap–Portalen ApS" er, at give vores målgruppe en god og nyttig service samt kompetencegivende information og konsulentbistand. På længere sigt er planen at udvide portalen. Således, at den kan give en lang række yderligere nyttige services, såsom endnu mere og bedre information og ekspertviden på handicapområdet til hjælpere, pårørende, mennesker med handicap og personer fra social– og sundhedssektoren.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *