Ny opfindelse hjælper søvnløse

Godt nyt til dem, der lider af søvnløshed. Nyt medicinfrit produkt løser det udmattende problem. NightWave guider folk til naturlig søvn.

NightWave udsender et behageligt blåt lys, som reflekteres i loftet. Lyset bølger op og ned i lysstyrke og giver brugeren mulighed for at synkronisere sin vejrtrækning med lysbølgen. Lysbølgen bevæger sig stille og roligt langsommere og leder brugeren ind i en dyb afslapning, som fører til naturlig søvn.

– Jeg har anvendt NightWave i 3 uger og den hjælper mig til nemmere at falde i søvn, siger projektkonsulent Ole Sørensen fra Roskilde. – Når jeg koncentrerer mig om min vejrtrækning og følger lyseffekten, så forsvinder tankerne omkring hverdagens små og store spekulationer, – og så falder jeg ganske enkelt i søvn. Det lyder måske simpelt – og det er det også.

Ole Sørensen tilføjer: – Og min mindste søn på 9 år, synes det er en sjov måde at falde i søvn på. Nu sover han i løbet af ingen tid, og jeg skal ikke længere ind til ham 3–4 gange før han sover.

NightWave er udviklet til brug for mennesker, der har svært ved at falde i søvn pga. overaktivt nervesystem, rastløse tanker og uro i kroppen. Dyb vejrtrækning aktiverer den parasympatiske gren af det autonome nervesystem, som giver afslapning i kroppen. Hjerterytmen bliver rolig, blodtrykket normaliseres og man føler sig bedre tilpas.

NightWave er en helt ny amerikansk opfindelse og introduceres nu i Danmark af den danske importør Living in Time A/S.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *