Ny Netbogklub for ergoterapeuter

Med et medlemsnummer fra Ergoterapeutforeningen i hånden kan ergoterapeuter nu handle fag– og lærebøger på internetadressen www.bogklub.fadl.dk – til favorable priser!

Bogklub for ergoterapeuter er et samarbejde mellem FADL’s Forlag og Ergoterapeutforeningen. Alle medlemmer af Ergoterapeutforeningen kan nu købe ergoterapilitteratur fra FADL´s Forlag med store rabatter. Både ergoterapeutstuderende og ergoterapeuter under efter– og videreuddannelse kan således opnå kontante fordele ved at handle i bogklubben.

Internetbogklubben har konkurrencedygtige priser i forhold til bogkøb i boghandlen og fokuserer samtidig på specialtilbud og storkøbs–rabatter overfor faggruppen.

FADL’s Forlag er førende indenfor ergoterapeutisk litteratur – med både originale danske bøger og oversættelser af udenlandsk litteratur. Med Bogklub for ergoterapeuter styrker forlaget denne position.

Ergoterapeutforeningen er en medlemsorganisation, der også ønsker at give sine medlemmer gode tilbud. Bogklubben en god mulighed for at udnytte medlemsgruppens størrelse til at opnå økonomisk fordelagtige aftaler.

Bogklubben har været åben siden den 1. september, men indvies officielt ved en reception d. 17. september kl. 14:30 i FADL’s Forlags lokaler på Blegdamsvej 30 i København.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *