Ny inspiration til fitness og sundhed

I dag dyrker flere individuel motion end nogensinde før, tilgangen til holdidræt har mistet terræn. Individuel træning og motion er fleksibel, altid tilgængelig og kræver ikke den store planlægning, hvilket passer perfekt til den moderne levevis.

Men som motionist på egen hånd, har man ofte brug for motivation og vejledning og det kan danskerne nu få ganske gratis. Fitnews.dk åbner nu op for adgangen med hundredvis af artikler om fitness, løb, motivation, wellness og ernæring. Det sker fra i dag hvor Fitnews.dk satser på at blive Danmarks største fitness portal med nyheder fra motion og fitness verdenen.

Med salighed og seriøsitet, går fitnews.dk artikler op i en højere enhed og inspirerer og motiverer såvel motionsbranchens trendsættere, som de brede grupper af motionister. Sundhed og aktiv livsstil er væsentlige anliggender for fitnews.dk brugere. De betragter sig selv som bevidste, aktive motionister og træner 3–4 gange ugentligt. De definerer deres fysiske og psykiske form som en vigtig del af deres livskvalitet.

Overgangen til gratis portal fejrer fitnews.dk med en kæmpe konkurrence, hvor man kan vinde præmier for mere kr. 30.000,– Bl.a. gevinsterne er Pulsure fra Polar, kosmetik fra Loreal, slanke Te fra Cambivita samt Bowflex håndvægte fra Saga Trim.

Fitnews.dk er ejet af Mediactive der også udgiver sundhedsmagasinet energia.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *