Ny højkvalitetsskuffe sætter køleskabet i system

Prisen er bare en af flere positive overraskelser ved den funktionelle plastskuffe, som Gram Commercial lancerer til bio- og medicosektoren.

Uorganiserede køleskabe er lagt på hylden med en fleksibel plastskuffe, som Gram Commercial nu introducerer til sine BioCompact-køleskabe. Skuffen kan indrettes fleksibelt med rum, der kan justres efter behov. Den leveres med udtræksskinner og funktioner som aluminiumsskuffen i samme serie, men til en pris, der ikke er meget højere end udgiften til en hylde.

Vi har forsøgt at kombinere alt det bedste fra aluminiumsskuffen med et billigere materiale for at gøre skuffeløsningen tilgængelig for flere kunder. Det er der kommet et rigtig solidt produkt ud af, siger Henrik Gammelager, business development manager ved Gram Commercial.

Skuffen er udset til at lette arbejdsgangen på apoteker, laboratorier og hospitaler, fordi man nemt trækker skuffen ud og tager, hvad man skal bruge, og dermed undgår akavede arbejdsstillinger i lave køleskabe under arbejdsbordet. Desuden giver skuffen nem og hurtig adgang til varer, der er placeret bagerst i skabet, så det er let at praktisere first-out-princippet i det daglige.

Gennemtænkt design giver grund til at skifte
Skuffen er sprøjtestøbt i ét stykke ABS-plast med overgangsfrie overflader, der gør den nem at rengøre.
Modsat aluminiumsskuffen har den ikke perforeringer i bunden, så hvis en væske løber ud af emballagen, ryger den ikke ud i resten af skabet.

Vi har lyttet til ønsker fra kunderne og brugt ekstra tid på at finde de rigtige løsninger. Som regel kan lukkede skuffer være et problem i forhold til at få luft fordelt rundt i hele skabet, men det er ikke tilfældet i BioCompact-skabene takket være BioLine-luftfordelingssystem, forklarer Henrik Gammelager.

Han forventer, at mange kunder i bio- og medicosektoren vil udskifte almindelige hylder med skuffer, når nyheden om at plastskuffen nu er i handlen når kunderne.

Fakta om BioCompact-serien
BioCompact er en serie af køleskabe, der størrelsesmæssigt svarer til almindelige husholdningsskabe, men har indbygget professionel luft- og temperaturstabilisering. Det sikrer optimal opbevaring af bl.a. medicin og biomateriale.

Fakta om Gram Commercial A/S
− Gram Commercial A/S skaber køle- og fryseløsninger til professionel brug inden for Food Service- og Bio-Science-sektorerne.
− Gram Commercial A/S har produktion i Danmark, men ejes i dag af den japanske koncern Hoshizaki.
− Gram Commercial A/S beskæftiger omkring 200 medarbejdere i Danmark og har salgsorganisationer i blandt andet Norge, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *