Ny Håndbog for Rygestoppere – og deres nærmeste

Hvis man har et ønske om at holde op med at ryge med et minimum af ubehag og uden hjælpemidler, er Stopcentret nye Håndbog for Rygestoppere den rigtige vejviser.

Bogen udkommer den 8. december og er simpelthen et "must" hvis det er sidste gang, man ønsker at føre sine nytårsforsætter om at holde op med at ryge ud i livet.

Pernille & Christian Olsen har i bogen sammenfattet deres erfaringer fra deres snart treårige virke med at hjælpe rygere i alle afhængighedskategorier og fra alle dele af landet til et sundere liv.

Bogen anviser en anderledes måde at gribe tingene an på. Metoden, som instruktørerne har valgt at kalde focusmetoden, har gang på gang vist sig så effektiv, at de uden at blinke tør påstå, at det ikke er svært at holde op med at ryge. Udsagnet bekræftes i bogen af en række glade klienter.

Bogen beskriver rygestoppets mytologi og behandler detaljeret stoppets forskellige faser fra forberedelsen via bevidstgørelsen til beslutningen og den efterfølgende vedligeholdelse.

Der er medtaget spørgeskemaer til afdækning af rygerens rygemønstre og i slutningen af bogen finder man anvisninger til etablering af selvhjælpsgrupper.

Virksomhedsledere, personalechefer mm. Vil således kunne hente inspiration til at hjælpe deres rygende medarbejdere med at hjælpe sig selv.

Bogen er samtidigt skrevet på en måde så mere eller mindre uforstående slægtninge og venner kan få et indblik i, hvad der rør sig hos den berørte ryger.

Bogen vil i første omgang kun være tilgængelig fra enkelte boghandlere – men kan rekvireres hos:
Stopcentret, Brønsholmdalsvej 31, 2980 Kokkedal. Tlf.: 45 76 38 60 eller via centrets hjemmeside: www.stopcentret.dk.

Bestillinger på anmelder–eksemplarer kan afgives pr. mail eller telefon.

Bogen er på 64 sider og koster kr. 95.– ekskl. forsendelse.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *