Ny bog om viljen af sportspsykolog Erik Østenkjær

Træn din vilje

Viljen starter, hvor lysten holder op! Dette er mantraet for sportspsykolog Erik Østenkjær, der er aktuel med den nye selvhjælpsbog Træn din vilje .
Jeg vil stoppe med at ryge, jeg vil løbe en maraton, jeg vil være topsælger i mit firma, jeg vil tabe mig 10 kg, jeg vil spille for FC Barcelona, jeg vil lære japansk, jeg vil, jeg vil, jeg vil

I bogen redegør Erik Østenkjær for, hvad viljen er for en størrelse og hvilke muligheder, vi som individer har for at udvikle den. De mange beskrivende cases og instruktioner gør indholdet let at arbejde med. Der præsenteres bl.a. eksempler på, hvordan man, ud over at træne sin egen vilje, som forælder eller træner kan arbejde med børn og unges vilje, og hvordan man kan arbejde med viljen i teams.

Træn din vilje henvender sig altså ikke kun til topatleter og sportsfolk, men til alle, der ønsker at udvikle sig selv og endda overgå sig selv. Bogen er skrevet med tanke på dig, der ønsker at optimere dine egne præstationer, uanset om det er som forælder, sportsudøver, træner eller klubleder. Endvidere henvender bogen sig til erhvervslivets ambitiøse medarbejdere og ledere.

Om Erik Østenkjær
Erik Østenkjær er en af verdens førende sportspsykologer og mentaltrænere,
og i denne bog øser han af sin mere end 30 års lange erfaring med optimering
og udvikling af viljen. Gennem en årrække har han fungeret som coach og sparringspartner inden for 27 forskellige sportsgrene i 21 lande. Heriblandt har han været tilknyttet en række af landets førende fodbold-, håndbold- og Ishockeyklubber samt Riis Cycling A/S (Team Saxobank) og Team Bjerre Racing i Speedway.

Bogen udkommer den 4. september 2012 hos TURBINE.

Træn din vilje / Erik Østenkjær.
TURBINE forlaget, Aarhus, 2012. 196 sider. ISBN 978-87-7090-833-7. Vejledende pris 299 kr.
For yderligere oplysninger, anmeldereksemplarer og evt. interviews, kontakt venligst: TURBINE forlaget v. redaktør Lisette Agerbo Holm: lisette@turbine.dk, 86127916 eller forfatter Erik Østenkjær: erik@sportmotivator.com eller tlf: 31208828

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *