Ny app til iPhone finder de nærmeste tandlæger

Tag din iPhone med på ferien, og find nærmeste tandlæge i et snuptag hvis uheldet er ude.

Du er taget med familien på ferie og rammes af en pludselig tandpine. Nu går den vilde jagt på at finde en tandlæge i feriebyen. Men det behøver den ikke længere. App en FindTandlæge fra Tandportalen.dk viser dig hurtigt hvor de nærmeste tandlæger er ud fra din GPS position. Den er gratis, den har en dansk brugerflade og den virker i hele verden.

“Op til ferieperioderne er der altid mange patienter, der er nervøse for om der nu sker noget, når de er på ferie og ikke kan komme til deres sædvanlige tandlæge , forklarer tandlæge Rune Skou fra Tandportalen.dk For at hjælpe dem har vi lavet FindTandlæge. Det er en gratis iPhone app., som viser de nærmeste tandlæger uanset hvor du måtte være henne i verden .

Resultaterne vises på et kort eller i en tabel, så du let kan overskue hvor langt tandlægerne er fra din position. Med et tryk vises kontaktdata til tandlægerne. Så det lige til at ringe til de forskellige tandlæger og forhøre om åbningstider, priser og tidsbestilling. Har tandlægen en hjemmeside kan du også besøge den.

Informationen kan man sikkert få på andre måder, men iPhonen er ofte lige ved hånden. App en løser et her og nu problem, hvis uheldet skulle være ude , siger Rune Skou.
Særligt i ferierne hvis man er væk fra sin egen tandlæge .

FindTandlæge kræver forbindelse til internettet via wifi, 3G eller Edge.

***
Tandlæge Rune Skou praktiserer til dagligt i Nordborg på Als.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *