Nu kan du få motionsoverblikket med ét klik!

Hver dag er der rigtig mange motionsbegivenheder over hele landet men hvor finder man flere informationer om det Det er en udfordring rigtig mange motionister kender til, og nu er der en nem løsning www.vorespuls.dk

På hjemmesiden kan man finde masser af motionstilbud fra hele landet indenfor løb, motionscykling, kajak og svømning. Det er DGI og Nykredit, der står bag hjemmesiden, der primært henvender sig til de motionister, som løber, cykler eller svømmer for sig selv.

Der er rigtig mange muligheder for at løbe, cykle eller svømme hver weekend eller på forskellige ugedag, men hvis det ikke lige foregår i ens by eller kommune, kan det være svært lige at finde tilbuddet. Det retter vorespuls.dk op på her er der hele tiden opdaterede lister med motionstilbud over hele landet, og brugerne har også mulighed for selv at lægge arrangementer ind, siger projektleder Mette Madsen.

Inspiration og motivation
Udover de konkrete motionstilbud bliver man også inspireret og motiveret til at motionere på www.vorespuls.dk. Man kan blandt andet:

Læse om forskellige motionsformer og om hvordan du kommer godt i gang
Finde en eller flere at træne med.
Oprette eller blive medlem af motionsgruppe.
Finde motionsevents over hele Danmark.
Tilmelde sig et motivationsforløb.
Deltage i debat om motion.

Fælles løbetræning
Kunne man fx tænke sig at løbetræne sammen med andre, så er der mulighed for det i ca. 30 byer landet over sammen med Løb med DGI.

Løbetræningen er for alle, både nybegyndere, mere rutinerede løbere, luntere og dem, der træner til maraton. Deltagerne deles i hold efter forudsætninger og trænes af uddannede løbetrænere og hjælpetrænere.

Få mere information på vorespuls.dk/loeb-sammen

Så ikke flere undskyldninger, kom foråret i møde som motionist

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *