Nu er graviditetstesten digital

Som de første i Danmark kan web–shoppen Billige–Teste.dk lancere en unik digital graviditetstest fra Unipath, som er verdens førende producent af in vitro–diagnostik tests (hjemmetest).

Den nye digitale graviditetstest er af mærket Clearblue og den gør det lettere for kvinden at teste og ikke mindst aflæse resultatet, som udgør den største usikkerhed ved brug af hjemmetest i dag.

Varemærket "Clearblue" er verdenskendt og i dag findes Unipaths produkter i mere end 84 lande og forhandles på alle apoteker i Skandinavien. I Danmark er web–butikken Billige–Teste.dk godkendt til at forhandle deres produkter og kan som de allerførste i Danmark tilbyde den nye digitale graviditetstest.

"Vi ved fra mange af vores kunder, at der er efterspørgsel efter en graviditetstest, som er mere sikker at aflæse, og dette behov vil Clearblue digitale graviditetstest opfylde", udtaler Michael Stenmann fra firmaet E–Invasion ApS, som driver web–shoppen Billige–Teste.dk.

Sådan virker testen

Clearblue digital graviditetstest består af et hylster, hvor den digitale enhed sidder. I hylsteret indskydes en testpind hver gang der skal udføres en test. Den digitale graviditetstest vil med en præcision på over 99% fortælle hvornår der i kvindens urin er hCG hormon som er en indikation på graviditet. Den nye test kan endvidere bruges op til 3 dage før den forventede menstruation. hCG hormonet stiger kraftigt i starten af graviditeten og derfor kommer den digitale graviditetstest med 3 testpinde så man har mulighed for at teste over flere dage.

Når den digital graviditetstest er positiv vil der stå "Gravid" i displayet hvorimod når testen er negativ, vil der stå "ikke/inte gravid" .

Clearblue digitale graviditetstest giver dels tryghed om resultatet, men giver ligeledes en digital godkendelse af om kvinden har foretaget testen korrekt og levner hermed ingen plads for tvivl.

Den digitale graviditetstest koster kun 189,– frit leveret og kommer med 3 testpinde.

Den kan købes hos www.billige–teste.dk fra 15. marts 2006.

Om Billige–teste.dk

Billige–Teste.dk har specialiseret sig i levering af graviditets– og ægløsningstest af høj kvalitet, der sælges op til 65% billigere i forhold til apotekerne/Matas og som udsendes alle hverdage samt om søndagen.

Pressebilleder af Clearblue digitale graviditetstest kan hentes på www.billigeteste.dk/presse og kan frit anvendes.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *