NOVAFON lancer ny ABC

At man kan bruge Novafon lydbølge apparat mod rigtig mange forskellige smerter og spændinger, både opståede og forebyggende, har længe været kendt. Nu er det hele så samlet i en bog, som let kan bruges som opslagsværk.

Bogen er enkelt opbygget, i alfabetisk orden, så man let kan finde lige netop det emne der er brug for.

Der er inkluderet et afsnit med skønhedsbehandling til de der ønsker at bruge lydbølger til rynke reduktion, opstramning af slap hud, bedre teint og anden skønhedspleje af ansigt og krop.
Et rigtigt godt håndværk til bedre brug af dit lydbølgeapparat.

Vi har længe haft forespørgsler fra kunder, der gerne ville have mere information om hvor mange forskellige skavanker man kan bruge lydbølger imod. Vi har gennem tiderne haft forskellige opslagsværker med lidt mere udførlig beskrivelse af de forskellig områder man kan bruge Novafon. Nu har vi så samlet alt vores materiale i én samlet bog som er skrevet i alfabetisk orden, så alle har let ved at finde det de har brug for. Desuden har der været en del forespørgsler angående brug af lydbølger til skønhedsbehandling hvilket vi også har inkluderet et afsnit om i bogen , siger Anette Skjødt, indehaver af Novafon ApS.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *