Niels Kristensen genvalgt som formand for Apotekerforeningen

Apoteker Niels Kristensen, Lyngby Svane Apotek, er på den årlige generalforsamling i Danmarks Apotekerforening blevet genvalgt som foreningens formand for en ny treårig periode.

“Jeg vil gerne takke mine kollegaer for tilliden og opbakningen, som I har vist ved genvalget. I bestyrelsen har vi fået et klart mandat til at fortsætte vores linje i kampen for at modernisere apotekssektoren med fokus på høj faglighed, lave priser og høj tilgængelighed. Apotekerne står for en helt anden vej, end den betonliberalisterne fra eksempelvis Liberal Alliance ønsker. De vil liberalisere for enhver pris, og det er ikke en kurs, som vil komme borgerne til gode,” siger Niels Kristensen.

Niels Kristensen er 50 år og har været apoteker i 10 år. Som formand for Apotekerforeningen i de sidste seks år har han sat foden på foreningens speeder og kastet sig ud i en række projekter, der har styrket sektoren og cementeret apotekernes position som en del af det danske sundhedsvæsen.

Niels Kristensen blev medlem af Apotekerforeningens bestyrelse i maj 2002 og var næstformand i halvandet år, før han i 2005 blev valgt som formand.

www.apotekerforeningen.dk under punktet ‘Presserum’ kan man downloade fotos af Niels Kristensen og den øvrige bestyrelse.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *