My-Happy Feet årets julegave hit!

Du behøver ikke smide dine yndlings sko ud, eller opgive at løbe, fordi dine fødder gør ondt.

De mere traditionelle tå-sokker har nu igennem flere år været et hit blandt danskere med bevidsthed omkring deres fødder og træning af disse. Nu hitter en helt ny sok, som dog har et andet formål end som reel sok. Det er snarere en behandlings sok, der retter dine tæer ud, uden at du behøver gøre andet, end at huske at tage dem på.

Du behøver ikke smide din yndlings sko ud, eller opgive at løbe, fordi dine fødder gør ondt.

My-Happy Feet Alignment sokker er designet til at separere, strække og rette dine tæer, for at minimere den daglige stress dine fødder er udsat for af voldsom brug ifm sport eller for smalle og korte sko. My-Happy Feet er et must til dig der går i høje hæle!

Brug My-Happy Feet Alignment sokker dagligt i nogle få minutter eller timer, eller sov med dem på – det vil helt sikkert give dig sundere fødder og afhjælpe eventuelle problemer.

My-Happy Feet Alignment sokker hjælper også med at strække og motionere dine fødder, så de føles behagelige igen. Dette vil selvfølgelig ikke ske i løbet af nogle få dage, men fortsæt med at benytte dine My-Happy Feet sokker i en kort periode, og du vil mærke en forskel.

Dine tæer vil begynde at blive mere strakte og udrettede, og du vil have færre smerter i tæerne. My-Happy Feet Alignment sokkerne kan benyttes hvis du fx har hammer-tæer, knyster, skæve tæer, hæl smerter, og bare til simpel velvære for dine fødder.

My-Happy Feet Alignment sokker er for alle, uanset alder.

Fysioterapeut Lotte Paarup fra Den Intelligente Krop udtaler:
My-Happy Feet er geniale til fødder med skævheder, specielt i tæerne. Men de er også fantastiske til raske fødder, som bliver afhængige af den daglige spredning af tæerne. Mine egne fødder elsker en tur i sokkerne og det giver velvære for hele kroppen. Det er let, og kræver ikke andet end at tage dem på!

Om Den Intelligente Krop
Den Intelligente Krop er etableret i 2004 og er siden vokset markant for i dag at være et af de mest populære steder på nettet for indkøb, der bidrager til en sund livsstil. Visionen er at gøre det muligt at skabe en intelligent krop at forene krop, sjæl og psyke, selv om vi lever i en travl og hektisk hverdag.

Den Intelligente Krop tilbyder også personlig træning ved fysioterapeuter, holdtræning, kurser, uddannelse og foredrag.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *