Motion på Arbejdspladsen inviterer til utraditionel firmaudflugt i det fri

Højsæsonen for sociale firmaarrangementer nærmer sig, og derfor starter planlægningen af arrangementets program nu. Motion på Arbejdspladsen har specialiseret sig i at arrangere aktivitetsdage for arbejdspladser, der ønsker en firmaudflugt i utraditionelle rammer.

Motion på dagsordenen
En aktivitetsdag, hvor kolleger mødes i uformelle omgivelser, får sved på panden og morer sig sammen, kan være startskuddet til at få sat motion på dagsordenen.

At indføre motion i arbejdslivet er et centralt sundhedsfremmende tiltag, som tages op af flere og flere arbejdspladser. Alt for mange får i dag helbredsproblemer af deres stillesiddende arbejde. Det mener også professor, dr.med Bente Klarlund Pedersen, som endvidere kan oplyse, at mangel på motion er skyld i hvert 5. tilfælde af for tidlig død.

Individuelle løsninger
I samarbejde med den enkelte arbejdsplads sammensætter Motion på Arbejdspladsen en spændende aktivitetsdag, der opfylder de ønskede behov. Det kan være en aktivitetsdag for kolleger, forretningsforbindelser, ansatte med familie eller et dagsarrangement for hele koncernen.

Dagens aktiviteter styres af veluddannede instruktører og Motion på Arbejdspladsen råder over utallige spændende og utraditionelle rekvisitter.

En aktivitetsdag kan foregå dér hvor den enkelte arbejdsplads ønsker det. Motion på Arbejdspladsen servicerer firmaer over hele landet, og arbejder altid for, at alle får en uforglemmelig oplevelse.

Ring og få det rigtige tilbud
Motion på Arbejdspladsen sammensætter et forslag til program efter en snak over telefonen og sender gerne et uforpligtende oplæg.
Kontakt Motion på Arbejdspladsen 6531 6560, eller mpa@dfif.dk.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *