Millioner bruges på tænder i udlandet

I løbet af de sidste fem år har danskere købt tandbehandling i udlandet for et trecifret millionbeløb. Gevinsten i forøget livskvalitet og sparet ekstrabehandling er mindst lige så stor, anslår en af Europas førende internationale tandklinikker, der i Danmark er kendt som Tandrejser.dk.

I Budapest ligger en fire etager stor tandklinik, der hver dag har besøg af danskere, svenskere, nordmænd, englændere, irere, franskmænd og sågar amerikanere. For fire år siden lå klinikken oven på et bilværksted. I Danmark har tandrejser.dk de sidste syv år sendt tusindvis af danskere til behandling.
Vi har oplevet en utrolig interesse for vores tandbehandling, og interessen er steget år for år, fortæller Attila Bela Knott, der er direktør for Kreativ Dental.
Hans klinik er kendt som en af Europas førende og mest moderne tandklinikker, og hans succes er kommet af en oprigtig interesse for at give vesteuropæere med dårlige tænder en rigtig god behandling.

Store besparelser
I eksempelvis Danmark er det nærmest umuligt for en almindelig dansker, at betale for omfattende tandarbejde. Så borgere med meget dårlige tænder, vælger ofte at leve med det i årevis. Det påvirker livskvaliteten, selvværdet og sundheden helt urimeligt. Med vores koncept, har vi gjort det muligt for langt de fleste mennesker, at få en ordentlig tandbehandling, fortæller Attila Bela Knott, der internationalt er kendt som Attila the Gum.
Attila Bela Knott anslår, at vesteuropæere hvert år bruger et trecifret millionbeløb på tandbehandling i lande som Ungarn og Polen. I Danmark er det tandrejser.dk der hjælper danskere til behandling i Ungarn.
Det er rigtig mange penge, når omfattende tandarbejde, der i Danmark ville koste måske 200.000 kroner, koster 50-75.000 hos os. Gang den type arbejde op med tusindvis af danskere og andre vesteuropæere, og beløbet bliver meget stort, fortæller Attila Bela Knott.

Fokus på kvalitet
Den internationalt kendte tandklinik direktør, ser meget gerne, at der kommer mere fokus på kvaliteten i den tandbehandling, patienter søger i udlandet. Alt for mange patienter vælger i blinde, fordi der ingen certificering eller EU-stempel er til internationale tandklinikker.
Det ville redde rigtig mange patienter fra både dårlige, dyre og nogen gange livsfarlige tandlæger i udlandet, hvis man kunne vælge efter en certificering eller internationalt kvalitetsstempel, påpeger Attila Bela Knott.
Hans næste vision er, at sikre en international kvalitetsstandard for tandlæger, så også danske patienter undgår lykkeridderne blandt tandlægerne i de billige lande.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *