Massiv opbakning til lægekonsultationer på nettet

De seneste dages omtale i TV-Avisen har styrket danskernes tillid til online konsultationer med praktiserende læger på nettet. Således oplever online klinikken 121doc kraftig opbakning fra hele Danmark, døgnet rundt.

Det grundige arbejde, som lægerne hos online klinikken 121doc har udført gennem årene, bliver nu endelig anerkendt. Det seneste fokus i medierne har over for den almindelige dansker slået fast, at det er fuldt lovligt at få ordineret receptpligtig medicin via en konsultation på nettet.

Online konsultationer er fremtiden herhjemme
Uanset om vi kan lide det eller ej, får internettet en stadigt større indflydelse, og online services bliver mere og mere almindelige. 121doc har eksisteret siden 2002, og i dag bliver online klinikken benyttet af et stigende antal patienter. Online konsultationer må derfor spås en stor plads i fremtiden.

Patienter er ofte mere ærlige på nettet
Gælder det fx rejsningsproblemer, ubeskyttet sex, kønssygdomme eller slankepiller, er det ofte svært at sidde over for egen læge. Mange patienter er derimod mere ærlige, når de sidder i en online konsultation og de er derfor ikke bange for at søge lægehjælp. Af denne grund har 121doc gennem årene hjulpet mange patienter, som ellers ikke ville være kommet i behandling.

Udvikling af patientplejen online
Hos 121doc arbejder lægerne hele tiden på at tilbyde stadig bedre patientpleje og diagnostiske værktøjer. Det kan fx være at gøre det muligt at måle sit blodtryk online. Det vil i fremtiden give endnu bedre muligheder for patienterne for at få online konsultationer hjemmefra.

Mere overskud i dagligdagen
En konsultation på nettet kan være et godt supplement i en travl hverdag, da det ikke kræver besøg på apoteket og kan foregå helt diskret. Ofte foretages de, når børnene er lagt i seng eller i frokostpausen på arbejdet, hvor telefonkøen hos lægen føles uendelig lang.

Vælg med omhu
121doc har stor forståelse for, at der stadig er en vis skepsis over for online klinikker, for der eksisterer mange hjemmesider, som ikke har de samme høje procedurer.

121doc er Europas største udbyder af lægekonsultationer på nettet og brugt af hundredetusind europæere hvert år. For yderligere oplysninger om vores service kontakt vores patientvejledning på 69 91 86 34 eller læs mere på www.121doc.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *