Massage for fattigrøve

Veludført massage til omtrent den halve pris. Det kan du få, hvis du er villig til at skrue ned for hyggen omkring massagebriksen, er fleksibel med tidspunkter og ikke har noget imod at lade dig behandle af massører, som er under uddannelse.

 

Har du behov for eller lyst til at få massage jævnligt, men svært ved at afse 400–500 kroner to gange om måneden Du kan slippe med det halve, hvis du tager til en fysioterapeutstuderende eller en elev på en kosmetologskole.

 

Massage.dk har lavet en oversigt over skoler, hvor du finder billig massage. Oversigten har vi kaldt Massage for fattigrøve. Den er din hvem, hvad, hvor og hvordan til at spare penge på en gang massage og gøre noget for dit velvære, selv om pengene er små.

 

Massage kan også være en dejlig julegave eller fødselsdagsgave eller blot en gave til dig selv i en travl hverdag.

 

Link til foromtale og henvisning til PDF: http://massage.dk/temaer/billig–massage

 

Link direkte til oversigt i PDF–format: http://massage.dk/download/massage–for–fattigroeve.pdf

 

Yderligere oplysninger om Massage.dk og oversigten Massage for Fattigrøve fås hos Michael Dalmer, Massage.dk, tlf. 7512 0037, e–mail michael@massage.dk

 Massage for fattigrøve

Massage.dk
Massage.dk er en oversigt, hvor man hurtigt kan søge mellem mere end 6000 fysioterapeuter, kiropraktorer og massører indenfor både behandling og wellness.

 

Det er gratis for firmaer at blive optaget på Massage.dk, og det er desuden muligt at tilkøbe en individuelt tilpasset firmaprofil med billeder og beskrivelse af ydelser og forretningssted.

 

Det er tilladt at distribuere Massage for fattigrøve uden forudgående indhentning af tilladelse, dog med kildehenvisning til Massage.dk.

 

Ved omtale på web, er links til massage.dk eller direkte til materialet meget velkomne.

 

Massage.dk markedsfører ikke massageklinikker, erotiske og seksuelle ydelser.

 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *