Løbeguider, nu også i Odense, H.C. Andersens by.

Løbe-guide i Odense – nyt for både turister og lokale. Lad introduktionen af løbeguider i Odense blive et nyt turisme-eventyr.

Fra 27. april udbyder Guideservice Danmark i Odense guidede løbeture med løbeguiderne Christian Syversen og Søren Præstegaard

Den første guidede løbetur i Odense sendes afsted fra Rådhustrappen, lørdag 27. april kl. 9.30 af byrådspolitiker Anders W. Berthelsen, der selv er en garvet Odense-guide.

Vi har ladet os inspirere af trenden i andre storbyer, hvor guidede løbeture er vældig populære , fortæller Mette Berrig fra Guideservice Danmark, der nu tilbyder guidede løbeture i Odense. Løbeguiderne Christian og Søren er begge rutinerede løbere med både en stor viden om Odense og med en stor lyst til at dele deres viden med både turister og odenseanere.

Christian og Søren holder en moderat, gennemsnitlig hastighed på de guidede løbeture, der for de flestes vedkommende udgår fra Oceania skulpturen foran Rådhuset enten tirsdage, onsdage, lørdage eller søndage kl. 9.30 og der guides på dansk og engelsk efter behov.

Guideservice Danmark og løbeguiderne tilbyder også, at grupper af gæster kan booke en privat, guidet løbetur for eksempel med udgangspunkt fra et hotel, en virksomhed eller et kontor i Odense. Jeg kunne godt forestille mig, at guidede løbeture kan blive en ny form for personale-event udtaler Mette Berrig, der står bag Guideservice Danmark, der tilbyder guider til byvandringer og busture over hele Danmark.

Søren og Christian er vores foreløbig første løbeguider i Odense. Vi tilbyder også løbeguider i Aarhus og vi er på udkig efter flere gode løbeguider i andre byer , siger Mette Berrig, der gerne hører fra interesserede og kommende løbeguider både i Odense og andre steder i landet.

De første guidede løbeture i Odense tilbydes med temaerne:
Odense centrum og Odense havn
Odense Å og Odense centrum
Odense Å øst og Vollsmose
Odense Å

Christian og Søren fortæller undervejs om det, der passeres og dækker emnerne historie, natur og kultur. Denne første guidede løbetur i Odense er naturligvis gratis. Vi håber at rigtig mange vil bakke op om dette nye tilbud i Odense slutter Mette Berrig fra Guideservice Danmark.

For evt. yderligere information kontakt:
Mette Berrig, tlf. 4156 2859, mail: mb@GuideserviceDanmark.dk
Løbeguiderne: lobeguiden@GuideserviceDanmark.dk

Se evt. de 3 guidede løbeture for detaljerede beskrivelser på:
http://www.guideservicedanmark.dk/christian_loebeguide_odense/
http://www.guideservicedanmark.dk/soeren_loebeguide_i_odense/

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *