Løbe-guide i Aarhus – nyt for både turister og lokale

Et nyt tiltag i Aarhus fra Guideservice Danmark. Fra 1. marts udbydes guidede løbeture med løbeguide Inga Andersen.

Inga Andersen er både rutineret løber og guide og vi har ladet os inspirere af trenden i andre storbyer, hvor guidede løbeture er vældig populære , fortæller Mette Berrig fra Guideservice Danmark, der tilbyder guidede løbeture i Aarhus på faste løbetidspunkter tirsdag, onsdag, torsdag og søndag. Derudover kan der bookes guidede løbeture på andre tidspunkter, det skal blot aftales med løbeguiden.

At komme som turist til en by og opleve byen med en løbeguide er en super god måde at kombinere sightseeing og motion på, især hvis ikke man har ret megen fritid i byen, for eksempel fordi man er på arbejde, på kongres eller ganske enkelt har et tæt ferieprogram fortæller Inga Andersen med et stort smil og baggrund i egne erfaringer, da hun selv gerne bruger tilbud fra løbeguides, når hun er på rejse.

Inga Andersen er en rutineret løber og holder en moderat, gennemsnitlig hastighed på ruterne. De guidede løbeture i Aarhus udgår fra Rådhuset, kommer eksempelvis forbi seværdigheder i Aarhus, byens grønne oaser og havet, hvor der fortælles på dansk, tysk og engelsk efter behov.
Guideservice Danmark og Inga Andersen tilbyder også, at grupper af gæster kan booke en privat, guidet løbetur for eksempel med udgangspunkt fra et hotel, en virksomhed eller et kontor i Aarhus.

Jeg kunne godt forestille mig, at guidede løbeture kunne blive en ny form for personale-event udtaler Mette Berrig, der står bag Guideservice Danmark, der tilbyder guider over hele Danmark.
Inga Andersen er vores foreløbig første løbeguide i Aarhus, hvor flere dog er på vej, og vi er også på udkig efter gode løbeguides i andre byer , siger Mette Berrig, der gerne hører fra interesserede og kommende løbeguider.

På dette første løbeguideprogram i Aarhus tilbydes tre forskellige temaer:
Løb med indlagt fitness
løb langs Aarhus A
løb forbi seværdigheder i Aarhus.
Inga fortæller undervejs om det, der passeres og dækker emnerne historie, geologi, kultur, folklore.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *