Løb og se rødt

For de fleste er det tegn på overanstrengelse, hvis man ser rødt under løbeturen. Men sådan behøver det ikke at være med Polars nye løbeur RCX5, der udover at hjælpe sin bruger med at styre pulsen, nu også fås i et flot rødt design.

Overanstrengelse ved løbetræning kan ikke anbefales til nogen, og bør altid undgås. Men derfor kan der alligevel godt komme farver på træningen, uden at pulsen ryger op i det røde felt.

Polar har netop introduceret det nyeste skud på stammen af løbeure, der udover den klassiske sorte model også indeholder en variant i børstet mørkrødt stål-look. Så når pulsen checkes på løbeturen, ser man rødt på den fede måde! Polar RCX5, som uret hedder, kan foruden pulsen vise et væld af træningsinformationer, og vil man gå rigtig grundigt til værks kan man skræddersy sit eget personlige træningsprogram, der tager hensyn til den øjeblikkelige dagsform. Efter træning kan man følge sin udvikling on-line via Polars webbaserede træningsportal på polarpersonaltrainer.com.

Uret er velegnet til alle typer udholdenhedsidræt, og kan ydermere kombinere flere træningsformer i samme træningspas, f.eks. til triatlon.

Hastighed og distance måles vha. medfølgende sensorer, enten via GPS, eller som sensorer, der placeres på løbeskoen eller cyklen.

RCX5 fås i de fleste velassorterede sportsforretninger. Vejledende priser fra kr. 2.399,- til kr. 2.999,-

###

Om Polar
Polar har siden 1977 været markedsledende inden for udvikling af sportsinstrumenter og pulsmålere. Polar arbejder i dag tæt sammen med førende sportsorganisationer og er anerkendt som verdens førende producent af træningscomputere. Virksomheden har hovedsæde i Finland og opererer i mere end 80 lande gennem flere end 35.000 forhandlere. Se mere på www.polar.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *