Livsstils Mekka skifter navn

Livsstil Mekka i det nordlige Horsens, som er kendt for effektive behandlinger, super uddannelsessted og wellness der forkæler helt i top, har valgt at skifte navn.

Navnet bliver fremover Jysk Fysiologisk Sundhedscenter, hvor din krop stadigvæk er i centrum.
Vi forstærker vores samarbejde med Jysk Fysiologisk Massage Institut som ligger i Århus, og har gjort det i de sidste 16 år. Skolen står for den bedste kvalitet indenfor massage, og de flytter nu afdelingen her til Horsens.

Vi er stolte af at kunne tilbyde massøruddannelsen og mange spændende kurser her i Jysk Fysiologisk Sundhedscenter i Horsens.
Det vil ligeledes åbne op for virksomhederne i Horsens kan få dygtige massører ud på deres arbejdsplads, så de kan få enten forebygget eller behandlet skavanker eller skader. Her har i en garanti for at det er kvalifiserede massører, da skolen håndplukker de bedste for jer.
Eleverne på skolen er også frisk på en dag, hvor de i forbindelse med personalefest/aften kan komme ud som et frisk pust midt i festen/mødet der er mange nye muligheder i det.

Jysk Fysiologisk Sundhedcenter.
Angående vore behandlinger på stedet:

Vi ønsker resultat indenfor 3 behandlinger, eller sender vi dig videre til vores dygtige samarbejdspartnere.
Vi skræddersyer din behandling, og benytter os af blandt andet massage, akupunktur og zoneterapi, hvor du kun betaler for den tid vi bruger.

Sundhedscentret vil stadig danne ramme for:

Kvalitets bevidste uddannelser
Effektiv behandlings sted
Spændende foredrag
Wellness

Vores smukke omgivelser er stadig de samme, og i har mulighed for at samle en gruppe, hvor vi kan lave en hyggelig aften eller dag for jer.

Kom til reseption den 27 nov. Fra 10-14, hvor børn får gratis julekalender, og voksne kaffe og gratis prøvemassage, husk at tage et håndklæde med at ligge på, ellers springer vi dig over 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *