Livet skal ikke gøre ondt!

Huset Just sætter fysisk og mental velvære i fokus – og det med rette – for som Simone og Svend siger: “Livet skal ikke gøre ondt!” – og har specialiseret sig i at hjælpe dem der har brug for behandling. Spektret er bredt – omfatter alt fra zoneterapi, regressionsterapi, massage til healing og samtaleterapi. Begreber som “D-tox spa” og “Acunova” samt “Akupunktur 2000” konceptet er osse en del af Huset Just.

(Acunova er akupunkturform som adskiller sig fra traditionelle kinesiske behandlingsformer ved at være utrolig effektivt til smertelindring af såvel akutte opståede traumer, som kroniske tilstande).

Simone & Svend Just-Nørgaard har deres base i ViborgSkive – Holstebro området – nemlig helt specifikt med klinik i Ikast. Deres resultater er en målbar succésfaktor – og deres klienter er ikke i tvivl: De gør en forskel.

Klienterne er helt almindelige mennesker med helt almindelige problemer: rygsmerter, ankelskader, migræne, psoriasis og mange, mange andre problematikker. Men listen tæller osse de celebre af slagsen – fra verdensstjernen Aura Cardinali (der turnerede sammen med cirkus Dannebrog) til vores allesammens “Kylling”, den professionelle cykelrytter Michael Rasmussen. Anbefalingerne taler samme sprog: Simone og Svend kan nogle tricks.

På Facebook fansiden for Huset Just har dansestjernen Mie Moltke osse kun rosende ord med på vejen under optagelserne til “Vild med dans” på TV2.

Følg Huset Just på Facebook – og følg Simone og Svend på Facebook – for livet gør engang imellem ondt – og det vil de to bare ikke finde sig i.

Du kan finde meget mere information om de mange behandlingsforme ved at klikke her: zoneterapi på FDZ´s hjemmeside, Hvorfor virker Acunova, hvad er healing samt massevis af andre henvisninger på Google.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *