Kurser der forebygger stress og sænker sygefravær

Liv & Lyst er en kursusvirksomhed som er kendt fra Norge. Nu er Liv & Lyst startet op i Danmark og tilbyder kurser i motivation, overskud og trivsel. Med handlingsbaserede (i modsætning til vidensbaserede) kurser for de “menige” medarbejder er Liv & Lyst´s kurser udarbejdet til at skabe forandringer i hverdagen. Forandringer som bl.a. betyder lavere sygefravær, mindre stress og færre konflikter. Med udgangspunkt i den enkeltes ansvar for sig selv gennemgår kurset handlinger som i det daglige kan forandres til det bedre. Tusindevis har gennemgået kurset i Norge og fået stort udbytte.

Kurset tager udgangspunkt i at hvad man opfatter som nemt kan lettere forandres, og har derfor fundet sig helt egen stil som uden overheads, fremmedord og komplicerede teorier aktiverer deltagerne til selv at gøre en indsats for deres egen trivsel.

Dansk Merkonomforening tilbyder dette efterår deres medlemmer at deltage på kurserne.

Liv & lyst har et bredt netværk af undervisere over hele landet til rådighed, således at vi altid arbejder med undervisere som har relation til netop den branche eller gruppe der arbejdes med.

Liv & Lyst tilbyder også kurser hvor latterøvelser indgår og latterevents som er både underholdende, men også bidrager til at løfte stemningen helt i vejret.

Ring for nærmere information eller indhent uforpligtende tilbud til netop din virksomhed eller organisation
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *