Kostomlægning er for livet

Det er fantastiske ændringer, der sker, når man taber sig på den naturlige måde ved hjælp af kostomlægning. Mette tabte 52,5 kilo og ændrede ikke blot kostvaner og udseende. Nu uddanner hun sig til diætist og er blevet aktiv styrketræner – fordi hun ønsker at hjælpe andre til sundt og nemt vægttab.

131 kilo og 172 cm er ikke verdens bedste kombination, når det handler om en ung pige. Det vidste Mette så godt som nogen. Da jeg som 23-årig gik i gang med at tabe mig, vidste jeg godt, at det ville blive en kostomlægning for livet , siger Mette Lantau Jensen, i dag 25 år og 52,5 kilo lettere.

Mette er født og opvokset i Sønderjylland, men kom til København som 17-årig. I dag bor hun på Nørrebro og har arbejdet i et firma, der producerer vægte. Dem har jeg ikke haft lyst til at bruge før nu, hvor jeg stopper i firmaet , griner Mette, der nu er blevet så interesseret i kostens
betydning for vægt og velvære, at hun er startet på at uddanne sig til diætist.

Mette har altid været en stor pige, men det gik helt galt, da hun fik en kæreste, der også var stor og samtidig havde stor sans for kalorietunge hyggestunder. På kort tid tog Mette yderligere 10-15 kilo på. Det var svært at sige nej til råhygge med snacks og cola og til store portioner med pasta.
Lige så svært var det for hende at sige ja til motion. Det gik simpelthen ikke , siger Mette. Jeg startede derfor med kostomlægning, men det ville kæresten ikke være med til. Nu har jeg lært at spise de rigtige ting, jeg har endda deltaget i flere motionsløb og er også blevet aktiv styrketræner. Så i dag er jeg en glad, slank og meget tilfreds alenepige , slutter Mette.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *