Komplet plejeprogram mod ansigtsrødme

Rødme, karsprængninger og blussende kinder er ret udbredt i Danmark, hvor vi har lys, skandinavisk og ofte sart hud. Det skyldes ofte hudens reaktion på vekslende varme/kulde påvirkning, men også UV-stråler, kosmetiske produkter, alkohol og stress spiller ind.

Nogle sygdomme kan også øge tendensen til ansigtsrødme. F.eks. diabetes og forhøjet blodtryk og ikke mindst hudsygdommen rosacea. Hvorfor det er ekstra vigtig med en god hudpleje. Rosacea er en godartet, kronisk betændelsestilstand i ansigtet. Den rammer ca. 10% af befolkningen, primært kvinder i 30-50 års alderen.
Op mod 80% af de berørte ved ikke, at de har sygdommen.

Hudlæger anbefaler
– Undgå stærk varme og kulde
– Undgå alkohol
– Undgå stærkt krydret mad
– Brug altid solbeskyttelse udendørs
– Vælg skånsom hudpleje specielt udviklet til din hudtype

Avène Anti-redness – Et komplet plejeprogram mod ansigtsrødme
Med udgangspunkt i god hudpleje, der er skånsom, beskyttende og har en høj tolerance, har Avène udviklet et komplet plejeprogram mod rødme og rosacea. Serien er baseret på ekstrakt af planten Almindelig Musetorn og et højt indhold af Avène Termalkildevand.

Almindelig Musetorns rodstængel indeholder aktive stoffer, der virker stærkt karsammentrækkende og styrker både kredsløbet og produktionen af collagen, som holder huden elastisk. Blodgennemstrømningen forbedres og forekomsten af karsprængninger mindskes.

Avène Termalkildevand virker beroligende, irritationsdæmpende og anti- inflammatorisk. Det er bakteriologisk rent og har et meget lavt saltindhold, så det ikke udtørrer huden. Virker kølende, fugtgivende og plejende på oprørt hud.

Anti-redness Milky Fluid
Mild rensemælk, der respekterer sensitiv hud med tendens til rødme. Aktive stoffer dæmper rødme og fornemmelsen af blussende varme. Let og behagelig konsistens. Uden parabener. 300 ml. Vejl. pris kr. 169,50

Anti-redness Emulsion & Creme
Ansigtscreme med solbeskyttelse til henholdsvis normal/kombineret hud og tør/meget tør hud. Forebygger og dæmper rødme. Fremmer mikrocirkulationen i huden, nedsætter udbredt rødme og periodisk blussen, samt følelsen af varme og irritation. SPF20 solbeskyttelse reducerer UVA og UVB strålernes skadelige påvirkning af de små blodkar. Efterlader huden smidig og mat. Uden parabener. 40 ml. Vejl. pris kr. 184,50.

Anti-redness Concentrate
Hurtigtvirkende, koncentreret indsats mod kronisk rødme, typisk på kinder og næse. Mindsker udbredt rødme og periodisk blussen, og dæmper følelsen af varme og ubehag. Skånsom og fugtgivende, føles let og behagelig. Uden parfume og parabener. 30 ml. Vejl. pris kr. 179,50.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *