KOL-Kufferten indtager Norge

Medisat A/S har indgået en aftale med Dalane Distrikt Medicinske Center (DMS) i Eigersund, Norge, som er under Stavanger Universitets Hospital om levering af patientkufferten til KOL (patienter med rygerlunger).

Patientkufferten til KOL gør det muligt for hospitalet, at yde behandling og kontrol af deres KOL-patienter, mens patienterne opholder sig i deres eget hjem. Derved sparer hospitalet sengepladser samtidig med, at patienten undgår længerevarende hospitalsindlæggelse og kan opholde sig i deres trygge og vante omgivelser.
Patientkufferten er enkel og nem for patienten at anvende.
Når patientkufferten er sat op hos patienten, kan det sundhedsfaglige personale fra Stavanger Universitets Hospital via videoopkobling, guide og kommunikere med patienten via både videoskærm og mikrofon.

Den indgåede aftale mellem Medisat A/S og Stavanger Universitets Hospital løber indtil videre fra 1. maj 2010 og et år frem.

Ledelsen på Stavanger Universitets Hospital forventer, at projektet vil bidrage med en bedre udnyttelse af ressourcerne, herunder også en økonomisk gevinst, idet patientgruppen vil kræve færre og kortere indlæggelser.

Medisat A/S glæder sig til den spændende opgave det bliver, at skulle levere patientkufferter til et Universitets Hospital i Norge. Det er med meget store forventninger, at Medisat A/S har indgået denne aftale med Johannes Bergsåker-Aspøy fra Dalane DMS Eigersund i Norge.

Medisat A/S har også udviklet en patientkuffert til hjertepatienter og til genoptræning.

For yderligere oplysninger omkring Patientkufferten kontakt da:
Head of Department. Jørgen Thomsen. Tlf: +45 70 21 60 70

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *