Kæmpe videoarkiv med gratis, danske styrketræningsøvelser åbner på nettet

Bodylab.dk har netop lanceret et omfattende online øvelsesarkiv, der består af over 200 demonstrationer af styrketræningsøvelser.

Det ses ofte at håbefulde teenagere, der har et ønske at blive større eller stærkere, søger hjælp på internettet for at få råd om teknik og udførelse af styrketræningsøvelser. Demonstrationerne foregår dog ofte på engelsk og der findes masser af dårlige råd, der kan være direkte skadelige. Bodylab har derfor lavet et omfattende online træningskartotek, med to eksperter indenfor styrketræning, i spidsen.

Jeg observerede at rigtig mange, specielt unge mennesker, søgte hjælp til korrekt udførsel af styrketræningsøvelser på internettet, specielt på sider som youtube. Men ofte er videoerne både dårligt lavet og det kan være inkompetente personer uden uddannelse, der kommer med dårlige råd, som i yderste konsekvens kan føre til skader. Jeg besluttede mig derfor for at lave hurtige og gode videodemonstrationer af et stort udpluk af styrketræningsøvelser. Det var samtidig vigtigt for mig at de bliver forklaret på dansk og med troværdige eksperter , fortæller Rasmus Thorup, direktør for Bodylab Nutrition.

Kvantitet og kvalitet
Øvelsesarkivet med styrketræningsøvelser har mere end 200 videoer i skrivende stund og der er planer om at lave flere. Men det store antal videoer betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Vi har fået to eksperter til at stå for at lave videoerne, hvilket sikrer en vis kvalitet og sikkerhed i de råd der gives – og samtidig har vi så forsøgt at dække så mange øvelser som muligt, så man stort set kan finde alle tænkelige styrketræningsøvelser , fortæller Rasmus Thorup.

Træningskartoteket på bodylab.dk er det første danske af slagsen, med et så stort udvalg af styrketræningsøvelser.Link til demonstrationer af styrketræningsøvelser: http://news.bodylab.dk/styrketraeningsoevelser

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *