Journaler fra Vejlefjord-konkursen tilbage i regionen

Kurator fra det lukkede konkursramte Vejlefjord Børneneurocenter udleverer nu journalerne på de børn og unge, der skulle have haft behandling eller været til undersøgelse i Vejle. Det betyder, at børnene og de unge nu kan få tilbudt behandling et nyt sted.

Region Midtjylland har i dag fået at vide, at kurator for det konkursramte Vejlefjord Neurocenter nu udleverer journalerne på de 74 børn og unge fra Region Midtjylland, der skulle have været i behandling eller til undersøgelse i Vejle.

Det private behandlingssted Vejlefjord Børneneurocenter gik konkurs i begyndelsen af februar. Det betød, at de patienter, der skulle have været undersøgt og behandlet i Vejle, ikke kunne komme i behandling et andet sted, fordi der ikke var adgang til deres journaler i det konkursramte bo.

Nu har Sundhedsstyrelsen fået besked fra kurator om, at journalerne er klar til at blive udleveret til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Region Midtjylland. Dermed kan de 74 børn og unge, der var kommet i klemme, få tilbudt behandling og undersøgelse et nyt sted.

Psykiatri og Social sendte i sidste uge et brev ud til børnene, de unge og deres forældre, hvor ledelsen beklagede den ulykkelige situation og bad de berørte om at have tålmodighed, indtil journalerne var blevet frigivet. Det er de nu blevet, og dermed kan børnene og de unge komme videre i deres forløb.

Flere oplysninger
Cheflæge Per Jørgensen, Psykiatri og Social: 2066 3384

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *