Japansk lifting er kommet til Danmark

Sundform i Kronprinsensgade er blandt de første i Skandinavien til at tilbyde japansk lifting. Japansk lifting repræsenterer den nyeste udvikling inden for naturlig ansigtsløft uden kirurgi. De nye, specielle teknikker er blevet et must blandt skuespillere og tv-værter i Japan og USA, hvor flere studier i dag har en fast terapeut tilknyttet.

Japansk lifting er en ny metode inden for naturlig ansigtsløftning uden kirurgi udviklet i Japan, der benytter de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet.

Det er primært ansigtets muskler og væv, der behandles, men lifting stimulerer hele kroppen og forbedrer det generelle velbefindende. Terapeuten udfører den japanske lifting med hænderne og rene økologiske produkter, og formår at skabe holdbare resultater uden brug af kirurgi, Botox eller andre giftstoffer.

Ansigtet består af en hel masse små muskler, som vi bruger til at udtrykke os med. De skaber vores mimik, skaber ubevidste bekymringsrynker og bruges, når vi kniber øjnene sammen i solen. Ubevidst spænder vi hele tiden ansigtets muskler, og det forstærkes, når vi er stressede, nervøse og anspændte. Disse daglige spændinger har en tendens til at sætte sig fast gennem et helt liv og blive til permanente rynker.

Japansk lifting løfter og glatter ansigtet, og ansigtet afspændes. På den måde giver japansk lifting helt fantastiske resultater på et træt og anspændt ansigt det virker forebyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger udglattes ansigtets små hævelser.
Poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret, og ansigtet får et afslappet og anderledes udseende.

Det er velkendt, at det hører med til moderne ansigtspleje at leve sundt, spise rigtigt, sove godt, dyrke motion og pleje ansigtet med gode hudplejeprodukter. Men mange er ikke klar over, hvilken effekt det har på udseendet at dybde-afspænde og løfte ansigtets muskler.

Japansk lifting virker på en gang opstrammende og afslappende, og skaber et velvære, der breder sig til hele kroppen. Få at opnå fuld effekt anbefales 6 behandlinger hver anden uge, hvor et mere medtaget ansigt kræver 10 12 behandlinger. Allerede efter første behandling vil du virke mere levende og ungdommelig, og dit ansigt vil få en frisk glød på grund af den øgede blodgennemstrømning i vævet. Efter flere behandlinger vil din hud gennemgå en transformation i forhold til farve, spændstighed og vitalitet.
Behandlingen er en luksuriøs behandling, der varer 75 minutter, og der bruges kun
naturlige og økologiske produkter.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *