In the wild med Shop Outdoor

Menneske mod naturen – en drøm mange går med. Der er flere og flere, som også udlever drømmen og tager på hiking og trekkingture i den store flotte natur, der omgiver os. Mange tager også et godt kamera med og foreviger oplevelserne. Men en hiking tur over flere dage kræver det rigtige udstyr og her kommer Shop Outdoor ind. Webshoppen sælger det meste inden for outdoor udstyr og beklædning. Drømmen om den store uberørte og vilde natur, pirrer mange og kan frembringe eventyren i enhver. Drømmen om at komme af sted og klare sig på egen hånd – menneske mod elementer, der kan give udfordringer mod psyke og krop, hvor man bagefter oplever en meget stor ro, efter store oplevelser for øjne og sanser.

Vil man udfordre sig selv og sin drøm, kommer man ikke udenom det rigtige udstyr, som er nødvendig for at klare turen. Og det er lige meget om det er de store åbne vidder, høje bjergpas eller store skove. Udstyret kan være alt afgørende for turen.

Her kommer Shop Outdoor ind i billedet…
Shop Outdoor er en webshop for de eventyrlystne. Webshoppen sælger udstyr, som kan bruges overalt udendørs, lige fra krævende hiking ture, til Roskildefestivalen. Men selvfølgelig skal man tænke lidt nærmere over udstyret, hvis man tager på hiking.

Hvilket outdoor udstyr skal man vælge
Som hiker, vandrer eller eventyrer er en af de vigtigste regler, at kunne holde sig tør og varm. Shop Outdoor har en bred kolletktion af kvalitets tøj, der kan hjælpe med at holde dig varm, både inden under og udenpå. Kollektionen spænder fra varmt og behageligt skiundertøj, til lune og varme frakker og bukser. Webshoppen tilbyder også beklædning til mere varme steder, som slidstærke shorts, bukser, t-shirts og trøjer. For de mere våde elementer er der åndbare regnjakker, dubliner regnsæt, rejsehåndklæder m.m.

Tøjkollektionen inkluderer mange kendte mærker, som Helly Hansen new aden, Isbjörn of Sweden, Lundhags, Montana og Tatonka. Alle er slidstærke, robuste og kendte mærker.

Andet outdoor udstyr.
Shop Outdoor har desuden en bred vifte af udstyr, til brug i naturen. Teltet er en vigtig ting, når man er udendørs. Der kan vælges mellem flere gode telte, til både 2 og flere personer. Man vælger sit telt, alt efter hvor man skal hen og i hvilke elementer det skal bruges.

En god varm og solid sovepose er også en ting, der er svært at undvære. I webshoppen kan kan vælges soveposer til voksne og børne soveposer, samt selvfølgelig letvægtssoveposer, alle fra gode førende mærker, der lover komfort og stabilitet.

Knive, potter og pander.
Hardware skal der også til, maden er vigtig på en udendørs tur, det være sig både det man har medbragt og det man finder. Men det skal selvfølgelig også tilberedes rigtig.

Shop Outdoor har et bredt udvalg af kogegrej, drikkedunke, knive, firestarter, kompas og førstehjælpskit, som kan være med til at sikre dig en god tur.

Webshoppen er overskuelig og nem.
Webshoppen er logisk opbygget og nem at finde rundt i, billederne er skarpe, så man kan se detaljerne og der er en god beskrivelse og specifikation af produkterne.

Betalingssiden foregår problemfrit, indkøbskurven viser tydeligt hvad du har købt og der kan betales med dankort, Paypal og bankoverførsel.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *