Iform.dk og RetNemt.dk indgår samarbejde til fremme af sund aftensmad

Fedmeproblemerne i Danmark knyttes ofte sammen med usund aftensmad. Lette løsninger som take-away og færdigretter vinder frem og er jo ofte mindre sunde. Et nyt samarbejde mellem iform.dk og RetNemt.dk skal introducere et sundt OG nemt alternativ til flere sundhedsbevidste danskere. På iform.dk tilbydes brugerne et særligt tilbud om sund og nem aftensmad i form af en opskrift og alle dertilhørende friske råvarer, som leveres i en kølekasse direkte til døren leveret af RetNemt.dk. Alle opskrifterne er gennemtestede, ernæringsrigtige og har velsmag i fokus. Samtidig er opskrifterne utrolige lette og alle retter kan laves på ½ time uden at man overhovedet behøver besøge supermarkedet.

Baggrunden for samarbejdet er, at I FORM i højere grad ønsker at hjælpe sine knap 200.000 månedlige brugere til at leve et sundt liv. I forvejen udvikles der af I FORM mange gode og inspirerende opskrifter, som læserne er glade for, men det kniber ofte i en travl hverdag med at finde tiden til at planlægge og købe ind til nye retter. På I FORM er vi rigtig glade for dette nye samarbejde, da vi længe har ønsket at hjælpe vores læsere til en lettere vej til sund aftensmad, og med RetNemt.dk som partner kan det nu nemt lade sig gøre. Det er et rigtig godt match hvor iform.dk kan tilbyde brugerne flere tusinde artikler om sund livsstil og RetNemt.dk kan gøre det meget nemmere for brugeren at efterleve alle de gode råd udtaler afd. chef for Sundhed Online i Bonnier Publications, Claus Venlov.

Leverandøren af de gode og sunde middagspakker er RetNemt.dk, som har specialiseret sig i at udvikle lækre og sunde retter, som pakkes og sendes til døren hos kunder over næsten hele landet. Der er hver uge 7 forskellige, nye retter at vælge imellem, som alle kan bestilles online.

Læs mere om samarbejdet her: http://iform.dk/kost/sunde-opskrifter/spar-tid-med-retnemt

For yderligere information kontakt afd. chef for Sundhed Online i Bonnier Publications Claus Venlov på mobil 60370836
eller Ejer af RetNemt.dk Klaus Toft Nørgaard på mobil 20852576

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *