I FORM leverer nu sund mad helt til døren

I FORM og RetNemt.dk har indgået et unikt samarbejde. Nu kan alle, der gerne vil leve ekstra sundt i en travl hverdag, få I FORMs lækre opskrifter leveret direkte til døren med de tilhørende ingredienser, så aftensmaden kan stå klar på 30 minutter.

Nu bliver det muligt at få opskrifter fra I FORM med de tilhørende ingredienser leveret direkte til døren. I samarbejde med RetNemt.dk, som allerede tilbyder flere forskellige måltidsløsninger til hjemme-levering, lancerer magasinet nu I FORM Ret, baseret på opskrifter, der er udviklet til bladet af madskribent Helle Brønnum Carlsen, der også er kendt for at uddele kokkehuer i Politiken, og ernæringsekspert Martin Kreutzer.

Alle opskrifterne lever op til I FORMs nyeste anbefalinger om sund ernæring. De indeholder masser grøntsager, fjerkræ, fisk og andre sunde proteinkilder, sunde fedtstoffer, masser af kostfibre og minimum 70% af råvarerne er økologiske. Kassen med opskrift og ingredienser leveres hjem til kunderne hver uge og kan bestilles til 2 eller 4 personer. Læs mere om I FORM Ret på http://iform.dk/iformret.

Vi ved, hvor svært det kan være at få tid til både at træne, købe ind og lave sund mad fra bunden i en travl hverdag med job og familie. Det er altid et brændende ønske hos os at kunne tilbyde vores læsere endnu flere smarte og nemme metoder til at leve sundt. Med I FORM-ret kan man både slippe for en indkøbstur og for at vride sin hjerne med, hvad man skal finde på til middag, som også er tilpas sundt. Man skal bare afse en halv times tid på at lave retten efter den nemme opskrift – og så er der mad! Det er rigtig mad, sund og naturlig mad – som også smager vidunderligt. Med et minimum af besvær. Vi meget stolte over at kunne give vores madopskrifter denne ekstra dimension – og bringe dem endnu tættere på læserens middagsbord”, udtaler chefredaktør Karen Lyager Horve.

RetNemt.dk har gennem de sidste 4 år leveret nemme og lækre måltidsløsninger til tusindvis af danskere og er konstant på udkig efter nye ideer til inspirerende opskrifter og spændende kategorier. Samarbejdet med I FORM er supergodt, fordi vi og I FORM har det samme oprigtige ønske om at bidrage til en sund levevis. Og samtidig deler vi en seriøs tilgang til tingene og troen på at glæden ved den gode, hjemmelavede mad skal fastholdes , udtaler Klaus Toft Nørgaard, medstifter af RetNemt.dk.

For yderligere oplysninger om I FORM Ret Kontakt:
Chefredaktør Karen Lyager Horve, tlf. 39 17 21 16,
eller
Klaus Toft Nørgaard, 20 85 25 76

For oplysninger omkring annoncering på iform.dk kontakt:
Salgschef Christian Clausen, tlf. 27 88 09 08

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *