Hvad gør du 20.000 gange om dagen

Lotte Paarup går endnu engang forrest ved at udgive en trænings dvd til åndedrættet, som fokuserer på den vigtigste og vel nok mest oversete muskel i kroppen, åndedrætsmusklen. Det er dvd en der henvender sig til alle uden undtagelse og alle vil kunne mærke en forskel efter bare én gang træning.

Dvd en Oxygen er træning af vores åndedræt kroppens vigtigste funktion. 90% af menneskets energi kommer fra åndedrættet Med bare 5 forbedrede vejrtrækninger om dagen, har vi allerede optimeret krop pens energi og sænket niveauet af stress. Åndedrættet er den vigtigste kropsfunktion af alle, selv hjertet er afhængig af åndedrættet.

Vi trækker vejret ca. 20.000 gange om dagen. De fleste mennesker trækker ikke vejret optimalt og gør vi ikke det, svarer det fx til at løfte armen forkert 20.000 gange om dagen… det giver uden tvivl problemer i kroppen. Vores vejrtrækning er en bevægelse og foretages af kroppens vigtigste muskel, åndedrætsmusklen, hvorfor det har stor betydning , at dette fungerer så optimalt som muligt. Start nu med bare 5 dybe vejrtrækninger det gør en forskel nu og her! , siger Lotte Paarup.

Åndedrættet har målrettet været brugt som redskab indenfor behandling af både krop og sind i mange tusinder år. Sundhed handler om meget andet en flade maver og fedtprocenter. Det sætter denne dvd fokus på.

Fordele ved at træne åndedrættet, fx: mindre stresshormon i kroppen, lavere blodtryk, forbedret fordøjelse, bedre søvn, smertestillende, bedre kropsholdning, angst og depressionsdæmpende, detox effekt, smukkere hud, slankende effekt

Selve træningsp rogrammet på 42 minutter er også delt op i mindre programmer, som kan vælges enkeltvis. Man kan desuden vælge hver enkelt øvelse og sætte sit eget program sammen. Øvelserne på dvd en kan også bruges enkeltvis i løbet af dagen, når kroppen trænger til at blive mindet om den gode vejrtrækning.

Den 6. januar udkommer også Lotte Paarups bog om åndedrættet fra forlaget People s Press.

Lotte Paarup er f ysioterapeut med mange års erfaring indenfor bevægelse. Lotte afholder foredrag , kurser, ud dannelser, laver personlig træning og har udgivet en lang række dvd er og bøger indenfor motion og sundhed, hvoraf én bog specifikt er om åndedrættet. Derudover er Lotte også skribent for diverse magasiner og har desuden lavet forskellige programmer på TV. Hun er kendt for sin levende formidling og smil på læben. Læs mere om Lotte på www.lottepaarup.dk

Oxygen kan købes på www.denintelligentekrop.dk for DKK 199,00

Den Intelligente Krop er etableret i 2004 og er siden vokset markant for i dag at være et af de mest populære steder på nettet for indkøb, der bidrager til en sund livsstil. Vis ionen er at gøre det muligt at skabe en intelligent krop at forene krop, sjæl og psyke, selv om vi lever i en travl og hektisk hverdag.

Læs mere om ideerne bag Den Intelligente Krop på www.denintelligentekrop.dk Her præsenteres desuden Den Intelligente Krops og Lotte Paarups mange andre dvd og bog udgivelser.

Billeder kan downloades på www.denintelligentekrop.dk/presse/

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *