Hurtig og sund middagsmad

Nu er anden bog i den nye, spændende serie af kogebøger, der følger årstiderne i madlavningen kommet på gaden. I efteråret 2009 kom bogen om frokoster, nu følger bogen Sund & slank året rundt middage , som tager højde for den travle hverdag og byder på nemme og sunde alternativer til pizzaen og burgeren.

Vi kender alle følelsen af at komme trætte og sultne hjem fra arbejde og bare ikke orke at skulle lave mad. Så er det fristende at ringe efter noget junkfood fra den lokale grillbar. Men det ville da være synd. Dels fordi aftensmaden og tilberedningen af den er en af de få sociale aktiviteter, familien har mulighed for at nyde sammen. Dels fordi usunde og ustrukturerede kostvaner uundgåeligt resulterer i overvægt og forringet energi, siger Inge Kauffeldt, som er en af forfatterne.

Gode kalorier
Derfor har hun sammen med Helle Kleist skrevet denne nye kogebog med opskrifter, der kun tager gennemsnitligt 30 45 minutter at tilberede. Formålet med Sund & slank året rundt middage er at give dig og din familie energien, tiden og ikke mindst lysten tilbage til at sætte de gode kostvaner på menukortet, fortsætter Inge Kauffeldt. Middagsmaden skal ikke indeholde fedt, sukker og tomme kalorier. Den skal indeholde gode kalorier og en fornuftig mængde og fordeling af disse.

Inspirerende familietips!
Bogen findes desuden eksempler på konkrete redskaber, som kan bruges i forbindelse med vægttab eller vægtvedligeholdelse. Der er inspirerende familietips og kalorieberegninger på alle opskrifter og ikke mindst et stort afsnit om økologi. Det er vigtigt, at vi hele tiden er bevidste om, hvad vi spiser, og hvor meget vi spiser, hvis vi vil leve et sundt liv på idealvægten, siger Inge Kauffeldt. Stigningen i salget af økologiske varer er et godt eksempel på, at forbrugerne er i fuld gang med at få en større bevidsthed om, hvad de putter i munden. Jo mere vi engagerer os i indholdet af vores måltider, desto større tilfredsstillelse får vi både psykisk og fysisk. Den nye serie af bøger følger årstiderne i madlavningen og kombinerer alt det bedste fra Spis dig slank og Spis dig sund bøgerne.Alle opskrifter er anvendelige sammen med DDV s kaloriereducerede, økologiske fødevarer, ligesom de er et godt supplement til DDV s kostprogram.

Udkommer den 1. maj
Sund & slank året rundt middage , der er på 164 sider og koster kr. 299,- udkommer den 1. maj. Den kan fås i Bog & Idé, i De Danske Vægtkonsulenters afdelinger eller på www.vaegtkonsulenterne.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *