Hulahopringe hitter i jagten på timeglas figuren

Salget af hulahopringe i Danmark er eksploderet hen over sommeren. At træne med hulahopringe er sjovt, giver sved på panden og virker slankende i jagten på den eftertragtede timeglas figur.

Hulahopringe har fået en renæssance og er blevet super populært igen. Især kvinder, uanset alder og samfundsgruppe, kigger hen imod hulahopringen, når de skal supplere deres kostplaner og slankekure med motion. Det skal først og fremmest være effektiv træning og helst sjovt samtidigt.

De nye hulahopringe der er kommet på markedet er ikke som i gamle dage, hvor det var hule rør i grimme farver. Nu er de udviklet med indlagt vægt, polstret med skum og har et smart bølget indvendig design, så man samtidig med motionen også får masseret taljen.

Vi oplever at folk køber hulahopringe i alle størrelser. Den gængse opfattelse er, at man skal have så tung en hulahopring som muligt, men i virkeligheden er den mindste på 1,2 kg rigeligt til begynderen, idet man i starten arbejder meget med koordinationen og skal tilvænne kroppen til belastningen fra hulahopringen.

Det virker utrolig godt, og man forbrænder fedt samtidig med at man har det sjovt. Mange mindes hulahopringene fra deres barnddom og kan genkende det sjove i legen, selvom man nu er kommet lidt op i alderen.

Derudover er det smarte ved de nye hulahopringe, at de er samlet i et klik system, så man nemt kan skille hulahopringen og lægge den væk, når den ikke bruges. Man kan derfor også tage den med på ferien og snuppe 5 minutter, når samvittigheden over de lidt for store mængder feriemad sætter ind.

Vi oplever et kæmpe boom i hulahopringe, og det er skønt at se, at mange har lyst til at bruge simple redskaber i jagten på mere sundhed i hverdagen. Det er ikke alle der har energi til at træne i store centre og heller ikke tiden til det. Så er det bare nemmere at tage 5 minutter foran TV’et og have det sjovt samtidig.

Trithon Sport sælger kosttilskud og træningsudstyr til private og firmaer og har både fysisk forretning i Frederikssund samt internet salg via hjemmesiden http://www.trithon,dk. Trithon Sport sælger både crossfit udstyr samt tilbehør til fitness og herunder hulahopringe med vægt.

Kontakt gerne ejer, Michael Nielsen, for mere information eller besøg hjemmesiden http://www.trithon.dk.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *