Hold styr på kalorierne og styrk konditionen med Polars Energypointer

Det nye Polar pulsur FT7 med Energypointer viser, om træningen er fedtforbrændende, eller om den forbedrer konditionen. Og med et personligt program i uret kan man træne effektivt hver gang.
Løbeskoene er snøret, og så er det bare derud af. Kalorier skal forbrændes, nu da julen er overstået. Med pulsuret FT7 på håndleddet er man godt på vej.

Det unikke ved Energypointer er, at man både kan se, om træningen er fedtforbrændende, eller om den forbedrer konditionen, og således om man motionerer rigtigt, siger marketing manager John Nielsen fra firmaet Polar Electro Danmark, som netop har lanceret FT7 på det danske marked i en ny, og smart dame- og herremodel.

Personligt program
Når data om alder, vægt og køn er lagt ind i uret, er det klar til at blive taget i brug. Med Energypointer træner man effektivt hver gang, fordi man kan lægge et personligt program ind i uret og hele tiden følge med i, hvordan træningen går. Det viser, om man træner intensivt nok. Er man for langt nede i puls, så træner man for let, så man kan godt sige, at uret hjælper til at fastholde motivationen, udtaler John Nielsen og fortsætter: Ved hjælp af nogle funktioner i pulsuret, kan brugeren let finde den rette intensitet i træningen og derved udnytte tiden optimalt. Man kan nemlig godt komme til at give den alt for meget gas i begyndelsen, og så gå død i træningen. Men det sørger urets funktioner for, at man ikke gør.

Det nye pulsur kan bruges både til løb og fitness og er nemt at tage i brug. Displayets venstre side viser, om træningen styrker fedtforbrændingen, og højre side viser om konditionen forbedres. Efter træning ses træningstid, tid i fedtforbrændings- og konditionstræningszonen, gennemsnitspuls, maxpuls og kalorieforbrug.

FT7 med Energypointer produceres af det finske firma Polar. Det sælges i sportsforretninger og løbebutikker.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *