Hjælp mod hårtab – uden kirurgi og medicin

Hårtab og pletskaldethed kan ramme både børn og voksne af begge køn. I udlandet har man i mange år anvendt trikologi mod hår– og hovedbundsproblemer. Danmarks første trikologi–klinik, "Akatshi", kan nu fejre 1 års fødselsdag med gode resultater og hos 8 ud af 10, som er blevet behandlet på klinikken, er håret begyndt at gro igen.

"Med hårtab følger ofte manglende selvtillid og selvværd. Det har stor betydning for mange mennesker at have hår på hovedet, men både unge og ældre kan blive tyndhårede, bl.a. som følge af stress, allergi eller forurening. Mange tror, at man er nødt til at affinde sig med det, men i de fleste tilfælde kan man faktisk gøre noget ved det," siger Gunver Bitsch–Larsen, som har kvittet sit job som sygeplejerske og uddannet sig som trikolog for at starte Akatshi Hårpleje på Østerbro.

Ingen falske forhåbninger
"I løbet af det første år har vi behandlet børn og voksne, kvinder og mænd. Vores hidtil yngste kunde var bare 5 år og den ældste 90," fortæller Gunver Bitsch–Larsen. "Vi ønsker ikke at skabe falske forhåbninger, så hvis den første hårbundsanalyse viser total mangel på aktivitet i hårsækkene, fortæller vi det, som det er. Men så længe, der er det mindste tegn på liv i hårsækkene, er det muligt at få håret tilbage. Hos 8 ud af 10 af vores kunder er håret begyndt at gro igen inden for 3–6 måneder. Én af dem er Stine, som kom til os i januar 2008 med store bare pletter i hovedbunden. Efter 10 måneders behandlinger har hun fået næsten alt sit hår tilbage".

Blide behandlinger virker
Akatshi er Danmarks eneste trikologi–klinik og her bliver man hverken udsat for kirurgi, laser eller medicin. Klinikken afhjælper problemer som hårtab, kløe og skæl ved hjælp af trikologi, videnskaben om hår og hovedbund, og de effektive behandlinger har nærmest karakter af wellness. Først analyseres hårbunden med et mikrokamera for at finde den præcise årsag til hårtabet. Derefter igangsættes en personligt tilpasset behandling med massage, varme, rensende/plejende cremer, olier og essenser, der tilfører vitaminer og mineraler. "Vi bruger kun gennemprøvede naturprodukter, som har været benyttet i flere europæiske lande i næsten 50 år. De fleste kan mærke en positiv forandring allerede efter første behandling, så vi har også kunder, der kommer bare for velværets skyld eller køber produkter med hjem for at supplere behandlingen selv," slutter Gunver Bitsch–Larsen.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *