Gratis stress test

Har du styr på dit liv eller føler du, at du er på farten hele tiden med for mange ting, du skal nå

Selvom du måske føler, at du har kontrol over tingene, er det ikke sikkert, at du giver dig selv tid til at slappe af og forebygge stress.

Brug to minutter på vores gratis stress test og find ud af, om stress er et problem for dig.

Reducér din stress og få en gladere hverdag
Det er ikke muligt at leve uden nogen form for stress. Du kan imidlertid lære effektive metoder til at håndtere dagligdagens stress, og til at kontrollere dine reaktioner på stress og minimere dens negative indflydelse.

Når stress er en del af en naturlig reaktion på en udfordring eller en fare kaldes kroppens reaktion for positiv stress. Problemet kommer, når du føler dig ude af kontrol eller under et intenst pres; da er dine fysiske, emotionelle og relationelle symptomer sandsynligvis udtryk for negativt stress. Disse er de tegn på stress, som du må lære at genkende og kontrollere.

Det er meget vigtigt at være opmærksom på negative stress symptomer og at lære at identificere de situationer, der fremprovokerer dem. Når symptomerne vedbliver, øger du din risiko for alvorlige helbredsmæssige problemer fordi stress undertrykker dit immunforsvar.

Når du har udført vores omfattende test på http://www.alun.dk/stresstest.asp og fundet ud af, om stress er et problem for dig, kan vi tilbyde dig yderligere vejledning og information om stress:

Hvad er tegnene og symptomerne på, årsagerne til og konsekvenserne af stress Lær ganske gratis på www.alun.dk hvordan du hurtigt og effektivt reducerer din stress og erstatter den med glæde.

Du finder vores interaktive stress test på http://www.alun.dk/stresstest.asp
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *