Gratis foredrag om positiv psykologi i Carlsbergbyen

Hvordan kan du opleve mere glæde og lykke i hverdagen
Hvad er værdien af at have positive tanker og følelser – og hvorfor præsterer vi bedre, når vi er glade og har det godt

Dette vil Performance coach Jesper Bergstrøm løfte sløret for, når han holder foredrag om positiv psykologi på Café Elefanten,Pasteursvej 20, 1799 København, onsdag den 20 marts kl. 17.15.

På foredraget vil Jesper Bergstrøm fortælle om, hvad lykkeforskningen kan lære os, hvis vi ønsker et mere glædesfyldt arbejds- og privatliv. Han vil fortælle lidt om hemmeligheden bag succesfulde mennesker og komme med inspiration og gode råd til, hvordan du helt enkelt kan implementere denne viden i din egen hverdag.

Jesper er uddannet indenfor kognitiv coaching og positiv psykologi ved Pensylvania State University og arbejder til hverdag med at udvikle mennesker til at udnytte deres potentiale og har arbejdet med alt fra topidrætsfolk til selvstændigt erhvervsdrivende.

Jesper arbejder ud fra den overbevisning, at alle gode resultater starter med det rette mindset.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med foredrags- og netværksvirksomheden 3×07.com, der holder cirka 10 årlige foredrag på Café Elefanten i Carlsbergbyen. Foredragene er gratis. Og du har mulighed for at dele dine oplevelser og erfaringer og netværke med de øvrige gæster over en netværksmiddag, som du kan købe til en fordelagtig pris efter foredraget.

Vil du vide mere om gratis-foredragene, så tjek 3×07.com ud på Facebook:
http://www.facebook.com/3X07com fref=ts

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *