Gode Falck-indspark til VM-sofaseeren

Brug bolden og sørg for at bevæge dig selv under fodbold-VM. Falck Healthcare giver dig nogle gode råd til at holde kroppen i gang. Fodbold-VM er over os, og for dem, der ikke selv skal til Brasilien og spille, venter op til 96 timers fodboldkampe foran fjernsynet.

Men det er vigtigt, at det ikke kun er fjernbetjeningshånden og øjnene, der får gymnastik, siger fysioterapeut i Falck Healthcare, Laura Höger.

”Nyd fodboldfesten, men husk på, at kroppen ikke er skabt til at sidde stille i en sofa, men til at bevæge sig. Hvis du kan få flettet noget fysisk aktivitet ind i tv-kigningen vil det være optimalt”, siger Laura Höger.

Hun giver følgende gode råd til sofaseerne:

– Find nogle at holde med – gerne flere. Når du bliver begejstret – så rejs dig op og løft gerne armene op mod loftet – på den måde får du lidt afveksling i siddestillingen.

– Når kampen fløjtes i gang, så sid ret i sofaen, spænd balderne og slap 3×15 gange.

– Sæt en fodbold mellem anklerne og løft den op og ned ved at strække og bøje benene 3×15 gange.

– Lav armstrækninger med armene på sofabordet 3×10 gange eller den seje variant: fødderne på bordet, hænderne på gulvet.

– Ved frispark, offside, hjørnespark eller lignende – skift siddestilling

– Bliver spillet på banen for taktisk og afventende, så svaj og rund i ryggen langsomt 30 gange i træk

– Tag en pause fra VM – når der ikke er kampe, så løb en tur. Frisk luft i kombination med jubel og god stemning – det kan ikke blive bedre.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *