Fremtidens fitnessinstruktør er Proces Træner ®

Lars Elmvang fra min fede familie er Proces Træner ®

Fitnessbranchen boomer i disse år, og mangfoldigheden blandt medlemmerne af de mange fitnesscentre stiger, hvilket stiller krav til kompetencerne hos fitnessinstruktørerne.

Hvis fitnessinstruktører i fremtiden vil kunne følge med de stigende behov og ønsker fra deres kunder, så kræver det, at de i højere grad udvikler deres kompetencer, og ikke mindst specialiserer sig indenfor relevante træningsområder fortæller Camilla Gregersen, der er skoleleder på At Work Skolen, og fortsætter; At Work Skolen tilbyder som de eneste i Danmark en uddannelse til Proces Træner ®, som netop er en fitnessinstruktøruddannelse med efterfølgende specialisering, og vi ser en utrolig interesse for præcis denne uddannelse.

Fitnessinstruktør med speciale
For at opnå den varemærkeretlige beskyttede titel Proces Træner ® skal man tage At Work Skolens uddannelse til Fitnessinstruktør og efterfølgende vælge mindst én af 5 specialiseringsretninger.
Camilla Gregersen forklarer; For at blive Proces Træner ® skal man udover fitnessinstruktøruddannelsen fra At Work Skolen, gennemføre enten ét af vores 3 processpecialer, f.eks. det om idrætsskader, eller tage uddannelsen til Personlig Træner eller Løbecoach. Der er altså flere veje til titlen som Proces Træner ®, alt efter den enkelte instruktørs interesseområder.

Lars Elmvang fra min fede familie er Proces Træner ®
Interessen for uddannelsen til Proces træner ® er stigende, og bliver ikke mindst forstærket af, at f.eks. Lars Elmvang, kendt fra TV3s Min fede familie har netop denne uddannelse.
Lars er et godt eksempel på en Proces Træner ®, idet han netop har valgt at uddanne sig bredt, og dermed er kompetent til at undervise mange forskellige målgrupper, indenfor mange forskellige træningsområder fortæller Camilla Gregersen og tilføjer; jeg er slet ikke i tvivl om, at mange i fremtiden vil vælge samme vej som Lars, og dermed styrke deres kompetencer, og ligeledes deres arbejdsglæde og interesse for træning og sundhed.

Læs mere her:
Lars Elmvang: http://www.atwork.dk/skolen/fitness/lars-elmvang.html
Uddannelsen til Proces Træner ®: http://www.atwork.dk/skolen/fitness/proces-traener.html
Uddannelsen til fitnessinstruktør: http://www.atwork.dk/skolen/fitness.html
Proces specialer: http://www.atwork.dk/skolen/proces-specialer.html
Uddannelsen til Løbecoach og Løbetræner: http://www.atwork.dk/skolen/loebecoach.html
Uddannelsen til Personlig Træner: http://www.atwork.dk/skolen/personlig.html

At Work Skolen www.atwork.dk har siden 1994 uddannet indenfor det sundhedsfaglige og tilbyder i dag uddannelser til fitnessinstruktør, personlig træner, sundhedscoach, kostvejleder, slankekonsulent, massør, sportsmassør, løbecoach (løbetræner) samt kurser indenfor idrætsskader, erhvervsmassage, sundhedscoaching, børn og overvægt, aktiv ernæring, helbredstjek, wellnessmassage, mad, nydelse og nærvær, samt indre sundhed.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *