Første gang med Panterdagen for seniorer i Grindsted

Mandag den 22. september kan Idræt om Dagen i Grindsted for første gang byde aktive seniorer velkommen til en herlig og sjov motionsdag Panterdagen – som starter med cykeltur til Billund fra Lynghallen, med afgang kl. 9.30 præcist.

Udover smil, latter og fællesskab byder Panterdagen på et væld af fritidsaktiviteter i tidsrummet kl. 9.30 15.00: cykeltur til Billund, minigolf, støvlekast, petanque, ringspil, kast i spand m.m. Og ingen motionsdag uden frokost der serveres en let anretning midt under herlighederne.

Er man til socialt samvær og masser af hygge, så er det med at sætte kryds i kalenderen. Man kan tilmelde sig Panterdagen i Grindsted frem til den 17. september 2008 og det koster kun kr. 20,– at deltage.

Kontakt og tilmelding sker til Idræt om Dagen i Grindsted hos Anny (tlf. 75 32 24 74), Egon Kristiansen (tlf. 75 32 14 01) eller Aage Kr. Jensen (tlf. 75 32 18 65).

Panterdagen er en sjov og underholdende aktivitetsdag for aktive seniorer (50+), der byder på motion og socialt samvær. Panterdagen består af en motionstur til fods, på cykel eller med stave. Aktiviteterne strækker sig vidt men kan bestå af naturgolf, gamle lege, en tur i motionscenter, et sundhedstjek og meget andet. Dertil kommer det hyggelige samvær og de hjælpsomme instruktører ikke at forglemme. Det er ren underholdning!

Arrangementsforeninger i Dansk Firmaidrætsforbund (DFIF), som har Panterdagen på programmet: http://www.dfif.dk/im/aabneaktiviteter/pd/arrangementsbyer.asp
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *