Flotte sommerben, Sådan

Sommeren er for alvor gået i gang og vi vil gerne ligge ude på stranden og få sol på benene. Men skrabere kan efterlade ar og voks kan være smertefuldt. Der er mange nye Hårfjerningsprodukter på markedet, men hvilke virker De fleste kvinder barberer ben – særligt når de skal gøre sig klar til at lufte benene i den varme sommerluft og på stranden. Men det ubehag ved voks og sår og ar man kan få ved at barbere ben, kan for nogle kvinder også være problematisk, og noget de skammer sig over. Huden bliver ofte tør på benene, og man kan føle ubehag, mens man får røde knopper på benene. For nogle kan sår og røde knopper også være pinlige og en grund til at gemme benene i et par lange bukser. Men heldigvis er der alternativer og flere og flere dukker op på markedet.

Lissie Danielsen, ejer af MLModel.dk, har testet Sundepil, som er et af de mærker, der lover smertefri hårfjerning. Hendes oplevelse af produktet er positiv. Hun udtaler, at man ikke får de samme gener, som man kan få med andre produkter. F.eks. var hun positiv over, at man ikke oplevede røde knopper og andre hudirritationer.

Puder med små krystaller, som er hvad Sundepil er, fjerner også døde hudceller, og giver dig bløde ben. Når håret og de døde hudceller er væk, kan du give dine ben en rigtig god creme, hvilket gør dine ben bløde og får dem til at se sunde ud.

De alternative hårfjerningsløsninger er fortrukket af mange fordi at man undgår irriterede porre og hudafskrabninger. Lissie’s kunder føler også at de alternative hårfjerningsløsninger er lettere at have med at gøre end f.eks. voks, der for det første er smertefuldt og for det andet efterlader en klistret fornemmelse. Det efterladte voks skal så fjernes med et andet produkt. Det gør det tidskrævende og smertefuldt, og hvorfor lide for flotte sommerben, når det ikke er nødvendigt

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *