Flere får nye tænder i Ungarn

Høj kvalitet i behandlingen og priser, hvor alle kan være med, får flere og flere danskere til at vælge tandklinikken Kreativ Dental i Ungarn. Den danske agent Tandrejser.dk forventer i år at sende op mod 1500 danskere til tandbehandling i Ungarn.

Der er kun en vej, hvis tænderne efterlyser en ordentlig tandbehandling, og det er med fly til Ungarn. Sådan tænker mange danskere, når tilbuddet fra den danske tandlæge lander tungt på stuebordet. De senere år, har flere og flere danskere søgt mod Ungarn, for at få ordnet tænderne.
Vi har taget imod mellem 500 og 1000 danskere årligt siden 2005, men fornemmer en kraftigt stigende interesse. I år forventer vi at tage imod op mod 1500 danskere, fortæller direktør Attila Bela Knott, der står bag en af Europas mest moderne tandklinikker, den fire etager stor Kreativ Dental i Budapest.

Mange penge at spare
Det er i første omgang muligheden for rigtig store besparelser, der trækker danskerne til Ungarn og Kreativ Dental. Et tilbud i Danmark på 75.000 eller 250.000 kroner hedder ofte 25.000 eller 100.000 i Ungarn.
Vores patienter kommer for at spare penge, men det må aldrig påvirke kvaliteten i det arbejde vi leverer. Derfor er min klinik blandt Europas mest moderne og højteknologiske, fortæller direktøren, der er internationalt kendt som opfinderen af tandturisme, og derfor i mange lande kendt som Attila the Gum.

Kraftig stigende antal
www.Tandrejser.dk har de senere år haft et stærkt stigende antal danskere, der har søgt til Ungarn og Kreativ Dental. De sidste tre år er tallet steget støt fra 500 til omkring 1000, og i år forventer Tandrejser.dk at sende op mod 1500 danskere af sted til klinikken i Budapest.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *