Fitnesscentre kun til vægttab

Helsekompagniet.com omdanner sine centre i Storkøbenhavn til rene vægttabscentre. Beslutningen er et led i en strategi, der dels skal placere Helsekompagniet.com som den førende partner indenfor varigt vægttab, dels lægge grundstenen til endnu flere centre på Sjælland.

Efter at have undervist og vejledt i vægttab i 10 år har indehaver Tina Thomsen, Helsekompagniet.com, nu taget skridtet fuldt ud og omdannet sine centre til rene vægttabsfaciliteter.

Tina Thomsen udtaler: "Helsekompagniet bliver første kæde i Danmark, hvis centre udelukkende og specifikt er indrettet med vægttab for øje.

"Vi tror på, at vi kan give vores deltagere på vores kurser en større opmærksomhed og et bedre forløb ved at koncentrere vores fokus alene mod vores vægttabskurser." siger Tina Thomsen om udviklingen, der betyder at flere hundrede kunder nu må se sig om efter et nyt sted at træne. Til gengæld skulle de nye slankeholdskunder opleve, at der bliver kræset om dem som aldrig før.

Tina Thomsen slutter: "Fitnessbranchen er midt i en krig på pris. I min optik er specialisering af centrene efter deres kernekompetence det naturlige skridt for Helsekompagniet som virksomhed og for sundhedsfremmebranchen som helhed."

Helsekompagniet slår dørene op til det nye koncept d. 11. august i Frederiksberg og d. 18. august i Vanløse og Ballerup.

 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *