Fitness World runder 200.000 medlemmer

En fantastisk milepæl for Fitness World, som dermed sætter streg under, at de er Danmarks største og hurtigst voksende fitness kæde

Ikke alene er der kommet mange flere medlemmer til kæden, men der trænes også mere end nogen sinde. Skeptikere som tror, at der kun er tale om et nytårsforsæt bliver heldigvis modbevist af, at træningen i år fuldt ud holder det høje niveau uge for uge.

Men der er også plads til de mange medlemmer de fleste steder. Siden januar sidste år har kæden udvidet det samlede træningsareal med over 60% fordelt på 56 centre over hele landet.

Vi bruger rigtig mange penge på nyt og mere fitness udstyr samt opgradering af indretningen i mange centre. Vi investerer således mindst 5 millioner kr. hver måned i nyt udstyr og indretning af centrene. Samtidig må vi konstatere, at det i dag tager længere tid inden et nyt center har medlemmer nok til at det er rentabelt. I kraft af at et nyt center er blevet meget dyrere at etablere og samtidigt giver underskud i starten er det blevet meget svært for nye iværksættere, at starte fitness centre siger Fitness Worlds adm. direktør Per Lyngbak Nielsen.

Foråret kommer snart til Danmark, og konkurrencen fra den danske natur vil tage træningstrykket af centrene. Men vi er ikke i tvivl om, at efteråret 2010 vil blive vort mest travle nogensinde. Selv om vi har over 2.000 hold om ugen, så har efterspørgslen efter nye holdtyper aldrig været større, så uddannelse af mange nye instruktører er i fuld gang. Men det er ikke nok med uddannelse, vi er også nødt til enten at udvide lokalerne i nogle af vores mest succesfulde centre eller åbne flere centre i nærheden, så det bliver igen i år en travl sommer for de af vores folk, der bygger centre fortæller Per Lyngbak Nielsen.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *