Fitness for poserne under øjnene

Fitness for poserne under øjnene i stedet for en lifting hvordan kan det lade sig gøre
Det har man(d)/kvinde kunnet informere sig om igennem et par uger på den nye hjemmeside fra firmaet salesmasters Facelift Gym (www.facelift-gym.de). Det tyske firma fra Monsheim ved Køln tilbyder, ifølge direktør Lance Gregorchuk, et unikt alternativ til fjernelse af de forhadte poser under øjnene.

Uden operation eller cremer tilbyder vi den eneste langtidsvirkende løsning mod poser og rander under øjnene , siger Lance Gregorchuk. Nøglen til denne succes Specielle vibrationspads, som lægges under øjet, masserer vævet og sætter blodcirkulationen i gang. Regelmæssig træning med facelift-gym giver succes og det endda vedvarende. Det gør denne metode så unik.

Introduktionen af facelift-gym har ikke kun kvinder som målgruppe. Også for mænd gives der information og gode råd om, hvordan man igen får en glat ansigtshud uden at det er nødvendigt at bruge skalpel eller sprøjter. Lance Gregorchuk er sikker på, at Facelift Gym nok skal blive en succes: Per måned har vi omkring 1000 bestillinger på Facelift Gym. Nu vil vi også udvide vores tilstedeværelse på internettet, da flere udenlandske kunder er blevet opmærksom på os . Således er f.eks både en dansk, spansk og italiensk udgave af hjemmesiden planlagt, ved siden af de eksisterende sider på tysk og engelsk.

Hjemmesiderne har en klar struktur, så det er enkelt at navigere rundt. Brugen og virkningen af Facelift Gym er beskrevet i detaljer, og der skelnes mellem mænd og kvinder. Videoer og fotografier viser træningsresultaterne, og naturligvis findes også en varekurv til køb, samt muligheden for efterbestillinger. En produktsammenligning hjælper potentielle kunder med at orientere sig, og det er også muligt for kunderne at komme til orde på siden. Således støttes udvekslingen af erfaringer, som kan give andre information eller mod til at prøve. De ti vigtigste spørgsmål er allerede besvaret og giver de nødvendige indledende informationer.

Derudover giver Facelift Gym nyttige tips og ledsagende informationer til træningen, som f.eks til ernæring og fødevarer, der understøtter opstramning af huden.

Sidst men ikke mindst: produkter og serviceydelser er testet af det ansete tyske TÜV institut og udstyret med de relevante certifikater. Også denne anerkendelse er en del af forklaringen på den relativt hurtige succes for Facelift Gym og udvidelsen af markederne.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *